ΤΟΠΙΚΑ

Αχαρνές: Μήλον της έριδος η Κεντρική Πλατεία

Αχαρνές: Μήλον της έριδος η Κεντρική ΠλατείαΆναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών με αφορμή την Κεντρική Πλατεία  κι όλα όσα συμβαίνουν μέσα και γύρω από αυτήν. Η αντιπαράθεση οδήγησε τον προεδρεύοντα Μιχάλη Βρεττό ν’ αφήσει τη θέση του και να τη παραδώσει στον πρώτο σε σταυρούς,δημοτικό σύμβουλο, τον αντιδήμαρχο Αναστάσιο Χίο με τον οποίο,προηγουμένως, είχε σφοδρή σύγκρουση για τους χειρισμούς του στη συζήτηση του θέματος για το περίπτερο της πλατείας.

Κι όλα αυτά ενώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επικρατούσε το απόλυτο χάος με τους δημοτικούς συμβούλους να διαμαρτύρονται για τη διαδικασία, τον περιπτερούχο να φωνάζει για την απόφαση να μετακινηθεί σε σημείο υποδέεστερο αυτού που βρίσκεται και τον εκτελών χρέη προέδρου να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη,πράγμα αδύνατο με τόση βαβούρα.

Με πρόφαση το  θέμα του περιπτέρου αλλά με βαθύτερη αιτία τις παρεμβάσεις που γίνονται στην πλατεία η συζήτηση οδηγήθηκε,γρήγορα, σε υψηλούς τόνους με το δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό να κατηγορεί την πρώην δημοτική αρχή για το γεγονός ότι επέτρεψε τη λειτουργία του περιπτέρου χωρίς  τα απαραίτητα παραστατικά. Για να λάβει την απάντηση από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Για την Πόλη μας» Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο ότι οι παρεμβάσεις στην πλατεία γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ προειδοποίησε ότι «αν ανοίξει το στόμα του» πρόκειται ν΄ακουστούν πολλά.

Όπως γίνεται φανερό το συγκεκριμένο θέμα στάθηκε αρκετό για να ξεσπάσει η κόντρα που υποβόσκει εδώ και καιρό, σχετικά με την κεντρική πλατεία, και ν΄ακονιστούν τα μαχαίρια για τις μάχες που θα επακολουθήσουν για μια σειρά σημαντικότερων θεμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ