ΤΟΠΙΚΑ

Αχαρνές: Μονοδρομήσεις και ορισμός χώρων στάθμευσης στο αυριανό ΔΣ

dimarxeio axarnwnΗ 2η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αχαρνών είναι προγραμματισμένη να γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) στις 13/1/2015 και ώρα 19:30, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1 Έγκριση Μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου ΕΛΑΣ.

2 Μονοδρόμηση οδού ΑΒΔΗΡΩΝ στην ΠΕ ΝΕΑΠΟΛΗ.

3 Απαλλαγή του χρηματικού προστίμου από το Tέλος Ακίνητης Περιουσίας που επιβάλλεται στα ακίνητα λόγω μη υποβολής ή υποβολής ανακριβούς δήλωσης αυτών εφόσον καταβληθεί το τέλος εφάπαξ μέχρι την 30/06/2015.

4 Τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης ορίων ταχύτητας (Ρ-32): 40 km/h στην οδό Ορφέως από & την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου & διάβαση πεζών επί της Μεγ. Αλεξάνδρου.

5 Τοποθέτηση Πινακίδων τύπου Ρ-40 και τύπου Π-25 επί της οδού Ιωαννίνων. 6 Παραχώρηση & Οριοθέτηση Θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ-ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

7 Παραχώρηση & Οριοθέτηση Θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ-ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ.

8 Παραχώρηση & Οριοθέτηση Θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

9 Αποδοχή της χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη Δήμου Αχαρνών», προϋπολογισμού 61.500,00 € μαζί με το ΦΠΑ και με κωδικό MIS 485004, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3494/4.9.2014 Απόφαση Ένταξης.

10 Ορισμός μελών Επιτροπής φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2015.

11 Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων, βραχιόνων, εορταστικού στολισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, αντλιών, ανταλλακτικών για την επισκευή αντλιών, λέβητα – καυστήρα για κτίρια του Δήμου, ανταλλακτικών για την επισκευή ανελκυστήρων, ανταλλακτικών για την επισκευή του Η/Ζ – υποσταθμού μέσης τάσης των κτιρίων του Δημαρχιακού Μεγάρου, τηλεφωνικών συσκευών, υδραυλικών υλικών και Προμήθεια και αναγόμωση πυροσβεστήρων και διαφόρων υλικών πυροπροστασίας, για το έτος 2015.

12 Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής για την παροχή Υπηρεσιών του Δήμου, για το έτος 2015, σύμφωνα με τις Διατάξεις της παρ. 1, του άρθρου 67, του Π.Δ. 28/1980.

13 Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ασφάλτου και ασφαλτικής προεπάλειψης, οικοδομικών υλικών και σκυροδέματος, προκατασκευασμένων γραφείων και αιθουσών και διαφόρων πλακών, πλακιδίων, κολωνακίων και προχυτών κρασπέδων πεζοδρομίου, για το έτος 2015.

14 Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας μηχανογραφικού εξοπλισμού (Hardware), λογισμικού (Software) και ανταλλακτικών για επισκευές Η/Υ, εκτυπωτών, φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και συσκευών Fax, για το έτος 2015.

15 Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας αναλώσιμου φωτοτυπικού και μηχανογραφικού υλικού, γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου και σφραγίδων, για το έτος 2015.

16 Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, ραφιών τύπου ντέξιον, επίπλων, ανταλλακτικών για επισκευές φωτοτυπικών μηχανημάτων και συσκευών Fax και φωτοτυπικών μηχανημάτων και συσκευών Fax, για το έτος 2015.

17 Επιστροφή χρημάτων του ποσού 144,41 € στην Κα. ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ-ΓΙΑΒΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για σύνδεση αποχέτευσης.

18 Επιστροφή χρημάτων του ποσού 770,16 € στον Κο. ΑΡΚΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για σύνδεση αποχέτευσης.

19 Επιστροφή χρημάτων εκ ποσού 18.75€ στην ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για κατασκευή αγωγού αποχέτευσης στους Θρακομακεδόνες ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. 20 Επιστροφή χρημάτων εκ ποσού 45,00€ στον Κο. SINGH GURPREET ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. 21 Επιστροφή χρημάτων του ποσού 200.00 € στον Κο.ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για αναθεώρηση αδείας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ