ΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Βανδαλισμοί σε παιδικές χαρές των Μεγάρων

Με τον πιο ακατανόητο τρόπο, άγνωστος ή άγνωστοι, έδειξαν για ακόμη μία φορά την περιφρόνησή τους προς όλους τους δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, τους γονείς, αλλά και στα μικρά παιδιά, καταστρέφοντας πολυόργανα σε παιδικές χαρές του Δήμου Μεγαρέων.

Οι βανδαλισμοί από ασυνείδητους, που αγνόησαν επιδεικτικά τον σκοπό ύπαρξης των συγκεκριμένων χώρων, που είναι η άθληση, η ψυχαγωγία, το παιχνίδι και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών όλων των μικρών παιδιών, πραγματικά προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση .

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, απευθύνει έκκληση προς όλους τονίζοντας :

«οφείλουμε όλοι μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά να γίνουμε φύλακες της περιουσίας, που ανήκει στους δημότες και δη στα μικρά παιδιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών μας, όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο Δήμος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά. Καλούνται γονείς και περίοικοι να συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους βανδαλισμούς και τις δολιοφθορές, έχοντας στο νου τους και ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο και την Αστυνομία μόλις εντοπίσουν την οποιαδήποτε ζημιά. Η διαμόρφωση των Παιδικών Χαρών και η τοποθέτηση των παιχνιδιών και των οργάνων έχουν στοιχίσει χιλιάδες ευρώ από τις τσέπες των φορολογουμένων και φυσικά ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία, υποδηλώνει σεβασμό σε μας τους ίδιους.»

Παρακάτω φωτογραφικό υλικό απο τις ζημιές:

zimies_paidiki_xara2 zimies_paidiki_xara_thumb

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ