ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Βασίλης Τόλης: Παρουσίαση ψηφοδελτίου και δεσμεύσεις – δείτε το βίντεο

Με το το σύνθημα : ΞΕΚΙΝΑΜΕ…!!! ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας – Μαγούλας, Βασίλης Τόλης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στη Μαγούλα, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ» και σε όλα εκείνα για τα οποία δεσμεύεται να πράξει μετά την εκλογή του.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Τόλη

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ !!!

Ο κ. Τόλης στην ομιλία του εστίασε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γειτονιές της πόλης, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για την υποβάθμιση της Μαγούλας. Ειδικότερα, ο κ. Τόλης τόνισε τα ακόλουθα: Για να κάνουμε τον Δήμο ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΓΟΥΛΑ «ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ» δημιουργήσαμε και ολοκληρώνουμε σύντομα, μια δυνατή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καταξιωμένων ο καθένας στον τομέα του. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής, ούτε πολιτικάντηδες. Δεν υπάρχουν πίσω μας χορηγοί και επικοινωνιολόγοι, που θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν με επικοινωνιακά ΤΡΙΚ. Απόψε ξεκινάμε και, από τη ΜΑΓΟΥΛΑ έναν όμορφο και δύσκολο αγώνα. Θα τον δώσουμε με ήθος, ευπρέπεια αξιοπρέπεια. Εγώ και οι συνεργάτες μου ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ απέναντι σας να σας λέμε πάντα ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Απόψε δίνουμε το σύνθημα : ΞΕΚΙΝΑΜΕ…!!! Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα κι αυτό θα γίνει πράξη γιατί δεν είναι μόνο προσωπική μου δέσμευση αλλά όλων των συνεργατών μου. Θέλουμε να σας κοιτάμε και να μας κοιτάτε στα μάτια. Γι αυτό με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τώρα, κι όχι στο τέλος όπως συνηθίζεται τους συνεργάτες μου, ευχαριστώντας τους από ΚΑΡΔΙΑΣ για τη μεγάλη τους αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου.

Βίντεο:

Διαφήμιση

Τα ονόματα:

Αμαραντίδης Δημήτρης – Ιδιωτικός υπάλληλος
Αντωνάρα Αντωνίου Μαρία – Δημοτική Σύμβουλος – Μαία – Υπάλληλος ΕΟΠΠΥ
Ανυφαντής Παναγιώτης – Μαθηματικός – Καθηγητής 1ου Λυκείου Ελευσίνας
Βαπορίδης Δημήτρης – Πολιτικός Επιστήμονας – Υπάλληλος ΕΛΠΕ
Βαρελά Λίνα – Τοπική σύμβουλος –Χημικός Μηχανικός
Βιολέτη Ελένη – Ψυχολόγος Παιδοψυχολόγος – Εμψυχώτρια Γ
κόγκου Ελένη – Ιδιωτική Υπάλληλος – Χοροδιδάσκαλος
Γεωργόπουλος Γιώργος – Μαθηματικός – Καθηγητής στο Λύκειο Μάνδρας
Δασκαλάκη Μαύρα – Δημόσιος υπάλληλος
Δεργατσίωνα Ολέσια – Απόφοιτη Πανεπιστημίου Διοίκησης Επιχειρήσεων – Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην ανάπτυξη επιχειρήσεων
Δημήτρουλας Γιάννης – Φιλόλογος – Θεολόγος – – Καθηγητής 3ου Γυμνασίου
Ευσταθίου Δημήτρης – Οικογενειάρχης Άνεργος
Ζαμπέτα-Δρούλια Ευαγγελία – Ιδιωτικός υπάλληλος
Ζαφείρης Νίκος – Πολιτικος Μηχανικός
Ηλιάκη Ελένη – Μηχανίκός Η/Υ και Πληροφορικής – Συμβασιούχος Υπάλληλος Δημόσιας Τηλεόρασης
Ηλιόπουλος Γιώργος – Λογιστής – Φοροτεχνικός
Κονδύλης Γιάννης – Βιολόγος
Κοσμίδης Νίκος – Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος
Κουράση Σκουρή Έφη – Τοπική Σύμβουλος – Συνταξιούχος Καθηγήτρια Αγγλικών
Κούρος Γιάννης – Ελαιοχρωματιστής
Λεβέντη Αγγελική – Δημοτική Σύμβουλος – Φιλόλογος – Δ/ντρια 3ου Γυμνασίου
Λιόντος Βαγγέλης – Ιδιωτικός υπάλληλος
Μουρατίδης Νίκος – Εργάτης Χαλυβουργικής – Συνδικαλιστής
Μπεκιάρης Μιχάλης – Συνταξιούχος ΑΜΕΑ
Μπελεγρίνος Νίκος – Καθηγητής Οικονομολόγος
Μπινιάρης Γιώργος – Απόστρατος αξ/κός ΕΛΑΣ
Νικολακάκης Γιώργος – Δημοτικός Σύμβουλος – Λογιστής
Ντάφλος Χρήστος – Δημοτικός Δύμβουλος – Φυσικός
Ντάφος Δημήτρης – Δημόσιος υπάλληλος
Οικονόμου Μελέτης – Τοπικός Σύμβουλος – Δημόσιος Υπάλληλος
Παναγιωτούλιας Γιάννης – Χημικός
Παντελίδης Μελέτης – Δημοτικός Σύμβουλος – Ιατρός
Παπαγιάνναρος Ηρακλής – Δημοτικός Σύμβουλος – Θεολόγος – Δ/ντης Λυκείου Περάματος
Παπαπέτρου Βάσια – Ιστορικός Αρχαιολόγος Υπεύθυνη Κέντρου Δια Βιου Μάθησης
Ρεντούμη Βαρβάρα – Δημοτική Σύμβουλος – Βιολόγος
Ρόκκας Βαγγέλης – Φοιτητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Σαμπάνη Φανή – Σχεδιάστρια Επίπλου – Χημικός Τεχνολόγος Ξύλου
Σκούμπα Μαρία –Κατερίνα – Εκτελωνίστρια – Φοιτήτρια Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου
Στάμου Σοφία – Ελεύθερη Επαγγελματίας
Στραϊτούρης Γιάννης – Τοπικός Σύμβουλος – Οικονομολόγος
Τζαφέρης Κλέαρχος – Δημοτικός Σύμβουλος – Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών
Τσιλιπάνης Γιάννης – Επιχειρηματίας
Χατζηαντωνίου Νίκος – Συνταξιούχος – Ταμίας Συλλόγου Μικρασιατών
Χριστοφής Χρήστος – Εργολάβος Οικοδομών

Κριτική

Τι έκανε η απερχόμενη Δημοτική αρχή τα τελευταία τριάμισι χρόνια στην Μαγούλα ; Έκανε αυτό που μας λέτε εσείς και διαπιστώναμε καθημερινά και εμείς. ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ Δεσμεύσεις Προσωπικά θα βρίσκομαι εδώ κοντά σας στο Δημοτικό κατάστημα 2 φορές την εβδομάδα ανεξαρτήτως ωραρίου και για την προσωπική σας επικοινωνία μαζί μου. Θα αξιοποιήσουμε το Δημοτικό Κατάστημα της ΜΑΓΟΥΛΑΣ με μεταφορά υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της. Επιπλέον θα συγκαλούμε Δημοτικά Συμβούλια και στην Μαγούλα. Εδώ θα εγκαταστήσουμε τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με τον πολίτη. Θα ολοκληρώσουμε το έργο της αποχέτευσης με ένταξη και οδών που δεν ήταν στην αρχική μελέτη. Άλλοι σημαντικοί στόχοι μας θα είναι: -συνέχιση του αγωγού ομβρίων και στο Πάτημα Μαγούλας -διαμόρφωση του ΠΑΡΚΟΥ -Ανάπλαση της οδού ΘΡΙΑΣΙΟΥ -Ανάπλαση της πλατείας δίπλα στο ΚΑΠΗ με παράλληλο επαναπροσδιορισμό της λειτουργίας του ΚΑΠΗ (ιατρικές υπηρεσίες) Θα εγκαταστήσουμε τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και παράρτημα Πολιτισμού στην Δημοτική Κοινότητα Μαγούλας Θα αγωνιστούμε να κατασκευάσουμε κλειστό Γυμναστήριο με πρόβλεψη για χρήση και από ΑΜΕΑ, καθώς και πολιτιστικό πολυχώρο στο ήδη υπάρχον οικόπεδο.Θα διεκδικήσουμε και θα επιτύχουμε την επέκταση της λεωφοριακής γραμμής μέχρι το μετρό της Αγ. Μαρίνας και στην ΜΑΓΟΥΛΑ. Ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και για την τοπική συγκοινωνία. Θα διεκδικήσουμε από την πολιτεία την απόκτηση του χώρου δίπλα στην πυροσβεστική για την Δημιουργία Πάρκιν για τον προαστιακό. Η οριστικοποίηση του Γ.Π.Σ. Μαγούλας θα είναι μία από τις πρώτες επιδιώξεις μας, γιατί έτσι θα καθορίσουμε με όρους και κανόνες την πολεοδομική –βιοτεχνική – περιβαλλοντική και αειφόρο ανάπτυξη για ένα καλύτερο μέλλον. Τέλος εξυπακούεται ότι θα ασφαλτοστρώσουμε δρόμους και θα επιδιορθώσουμε τα πεζοδρόμια και μέσω της επι κοινωνίας μας θα παρεμβαίνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου στα καθημερινά προβλήματα της κάθε γειτονιάς’’.

Κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε τα ακόλουθα: ‘’Η παρουσία σας εδώ δηλώνει με τρόπο εκκωφαντικό ότι έφτασε η ώρα για τη μεγάλη απόφαση.  Με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Με θέληση και γνώση. Με σιγουριά και αυταπάρνηση. Ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουμε. Έφτασε η ώρα της μεγάλης αλλαγής.  Αλλαγή πορείας προς την πρόοδο, τη δημιουργία και την ανάπτυξη με τη συμμετοχή όλων. Κάτω η σημαία του εγώ. Ήρθε η ώρα του εμείς. Σε αυτό το προσκλητήριο της νίκης απέναντι στα προβλήματα δεν πρέπει και ΔΕΝ θα λείψει κανείς.     ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ !!!’’

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!