ΕΛΛΑΔΑ

Βούλτεψη: Η ελληνική οικονομία έχει ανοδική πορεία

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους υπουργούς που θα κάνουν τη διαπραγμάτευση στο Παρίσι. Όλες οι συσκέψεις που κάνουμε με τους θεσμικούς μας εταίρους είναι ουσίας. Έχουμε σχέδιο εξόδου από την κρίση. Για να μπορέσουμε να βγούμε από τα Μνημόνια -που κάποιοι επαγγέλλονται ανέξοδα- πρέπει να έχουμε έναν οδικό χάρτη. Επειδή αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην έξοδο και τα στοιχεία της οικονομίας είναι τέτοια που μας δίνουν αυτήν τη δυνατότητα, προσπαθούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ, η εκπρόσωπος είπε ότι το πλεόνασμα, οι αναβαθμίσεις των διεθνών οίκων και η πτωτική πορεία των σπρεντ «είναι στοιχεία που δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά έχει πάρει την ανοδική πορεία. Αυτά είναι όπλα για να μπορέσουμε να πούμε “έχουμε τηρήσει τις δεσμεύσεις μας”».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ