ΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραδιά βραβεύσεων και πολλών εκπλήξεων στον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης του Μανδραϊκού ΑΟ

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στην εκδήλωση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Μανδραϊκού ΑΟ την περασμένη Παρασκευή.

Την ημέρα αυτή είχε προγραμματιστεί βράβευση χορηγών της ομάδας αλλα και ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα στον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν απο τον χώρο που έγινε η εκδήλωση που ήταν το νέο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, ένας εξαιρετικός χώρος που από ότι μάθαμε η κατασκευή του ολοκληρώθηκε με τη χορηγία της οικογένειας Μαρτίνου.

Η προσφορά αυτής της οικογένειας για άλλη μία φορά δείχνει το ενδιαφέρον της γιατις τοπικές κοινωνίες, πράγμα ασυνήθιστο στις μέρες μας.

Στην εκδήλωση λοιπόν που πραγματοποίησε ο ιστορικός αυτός σύλλογος, εκτός απο την φιλοξενία , τις βραβεύσεις, παρευρέθηκαν πολλοί πολίτες, σύσσωμη ομάδα καλαθοσφαίρισης, ενω παρών ήταν η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα Ι. Κριεκούκη,

Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθ. Μπούρας, ο εκπρόσωπος της Οικογένειας Μαρτίνου κος Γ. Παγώνης, στελέχη της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προπονητές και άλλοι.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ