ΤΟΠΙΚΑ

Β. Οικονόμου: «Να ακυρωθούν οι αυξήσεις των διοδίων»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ∆ηµοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόµου, εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση της δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες εκπροσώπους του ∆ήµου Ωρωπού λόγω των επεισοδίων στα διόδια του ∆ήµου Ωρωπού.
Στην επίσηµη δηλωσή του αναφέρει: “Το σύνολο των κατοίκων του ∆ήµου αγωνίζεται ενάντια σε µια καταφανώς άδικη και υπέρογκη οικονοµική επιβάρυνση που δυσχεραίνει την καθηµερινή ζωή της κοινωνίας. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του ∆ήµου Ωρωπού διεκδικούν τα αυτονόητα δεδοµένου µάλιστα ότι πληθώρα δηµοσίων υπηρεσιών εδρεύουν σε άλλους ∆ήµους αναγκάζοντας τους πολίτες σε συνεχείς πολλαπλές µετακινήσεις.  Από την πρώτη στιγµή (2007) ο Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόµου, είχε διαφωνήσει δηµόσια µε τη λογική των νέων συµβά-σεων αυτοκινητοδρόµων που ενέκρινε τότε η Βουλή κατόπιν προτάσεως του τότε Υπουργού ΠΕΧΩ∆Ε, Γεώργιου Σουφλιά. Εξακολουθούµε όλα αυτά τα χρόνια να διεκδικούµε τα αυτονόητα, δηλαδή να µην επιβαρύνονται µε τις νέες αυξήσεις οι πολίτες της Βόρειας Αττικής, να µην τοποθετηθούν νέα διόδια και να υπάρξει χιλιοµετρική χρέωση σε όσα διόδια υπήρχαν µέχρι το 2007.
Στην ίδια γραµµή σταθερά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ∆ηµοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόµου, µε σύσσωµη την Κοινοβουλευτική Οµάδα της ∆ΗΜΑΡ καταψήφισαν και το2013 τις νέες συµβάσεις χωρίς να διαπραγµατεύονται το δίκαιο των αιτηµάτων του λαού του Ωρωπού και συνολικά της Βόρειας
Αττικής. Καταδικάζουµε κάθε πράξη βίας από όπου και αν προέρχεται και συνεχίζουµε να αγωνιζόµαστε ειρηνικά για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στο ζήτηµα των διοδίων.
Εφιστούµε την προσοχή προς πάσα κατεύθυνση ότι η µη αποκατάσταση της δικαιοσύνης για το ζήτηµα των διοδίων δηµιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις και οδηγεί σε τυφλές συγκρούσεις.
Απαιτείται άµεσα η Συνεννόηση όλων των εµπλεκόµενων µερών ώστε να προκύψει µια δίκαιη λύση. Προς αυτή την κατεύθυνση καλούµε να κινηθούν σύσσωµες οι δηµοτικές παρατάξεις της Βόρειας Αττικής. Το θέµα των διοδίων µας βρίσκει ενωµένους µπορούµε να διαφωνήσουµε ενόψει των εκλογών σε πληθώρα άλλων θεµάτων. Ας στείλουµε στην αφάνεια όλους όσους προσπαθούν για τους δικούς τους λόγους να διασπάσουν την τοπική κοινωνία µε άλλου τύπου επιχειρήµατα και µε προφανείς µικροκοµµατικές σκοπιµότητες. “

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!