ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Β. Τόλης: στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε και πάλι για τον τόπο μας, για να κερδίσει η πόλη μας αυτό που της αξίζει.

Ευχαριστήρια επιστολή απήυθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας Μαγούλας Β. Τόλης προς τους πολίτες, ενω παράλληλα τους καλεί σε ένωση δυνάμεων χωρίς προκατάληψη και διακρίσεις για να κερδίσει η πόλη αυτό που της αξίζει.

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που εμπιστευτήκατε εμένα και τους συνεργάτες μου, δίνοντάς μας με την ψήφο σας την ευκαιρία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη νίκη. Με βαθιά συναίσθηση ευθύνης, δώσαμε ήδη μια μάχη για έναν δήμο που όλοι ονειρευόμαστε: σύγχρονο, βιώσιμο, δίκαιο και υπερήφανο.
Την Κυριακή στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε και πάλι για τον τόπο μας, για να κερδίσει η πόλη μας αυτό που της αξίζει.
Καλώ όλους τους πολίτες της Ελευσίνας και της Μαγούλας να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα τον καλό, για να έχει πόλη μας ελπίδα και προοπτική για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.
Σας καλώ να ενώσετε, μαζί με τη δική μας, τη δική σας δύναμη, χωρίς προκατάληψη, χωρίς διακρίσεις.
Σας καλώ να στηρίξετε ενεργά με τη συμμετοχή σας τη μεγάλη προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας το χθες και να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας, συγκροτώντας ένα ενιαίο μέτωπο υπέρ της κοινωνίας και των πολιτών.
Είμαστε βέβαιοι πως μαζί σας δεν θα αφήσουμε τίποτε στην τύχη.
Όλοι μαζί, με ενότητα και συνεργασία θα βρούμε τις λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μας.
Η νίκη θα είναι δική μας!

Βασίλης Τόλης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ