ΤΟΠΙΚΑ

«Γεφυρώνεται» το μεταρρυθμιστικό τόξο

Κοινό ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες ευρωεκλογές, τις εθνικές εκλογές καθώς και στον συνδυασμό για την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής τον Θάνο Τζήμερο “Δημιουργούμε Μαζί” ,υπό το πρίσμα της μακροχρόνιας συνεργασίας, ανακοίνωσε η Δημιουργία Ξανά σε συνεργασία με την Δράση, την Ευρώπη – Οικολογία και την Φιλελεύθερη Συμμαχία. Το όνομα του συνασπισμού: «Γέφυρες» και παραπέμπει ευθέως στην προσπάθεια που θα κάνουν να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό πόλο για τους ψηφοφόρους που επιθυμούν αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η “Δημιουργία, ξανά!”:

[quote style=’1′ cite=”]

Η «Δημιουργία, ξανά!» με μεγάλη πλειοψηφία (84%), μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της, ενέκρινε την πρόταση του προέδρου Θάνου Τζήμερου, για μακροπρόθεσμη πορεία συνεργασίας με τη «Δράση», την «Ευρώπη – Οικολογία» την «Φιλελεύθερη Συμμαχία» και με άλλες δυνάμεις του μεταρρυθμιστικού τόξου, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και πρόκειται να προσχωρήσουν στη συνεργασία. Το όνομα του συνασπισμού: «Γέφυρες». Γιατί η εποχή μας χρειάζεται γέφυρες επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης. Γέφυρες που να συνδέουν ανθρώπους, συλλογικότητες, πολιτικές ομάδες, λαούς.

Από σήμερα μια νέα εποχή ξεκινάει για τον κεντρώο μεταρρυθμιστικό χώρο. Οι άνθρωποι που πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη και σε μια σύγχρονη παραγωγική Ελλάδα συνεργάζονται:

– Στον υπερκομματικό συνδυασμό «Δημιουργούμε, μαζί!», στην περιφέρεια Αττικής, με επικεφαλής τον Θάνο Τζήμερο
– Στις ευρωοεκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο
– Στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν

Γι’ αυτό, οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν να δημιουργήσουν κοινές ομάδες που θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές του Μαΐου, για προγραμματική σύγκλιση με ενοποίηση των θέσεων που θα καταλήξει σε κοινή συνδιάσκεψη.

[/quote]

“Η Ελλάδα της συναίνεσης, της δημιουργίας και της δράσης είναι εδώ. Οι «Γέφυρες», από σήμερα, ενώνουν”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ