ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Γιάννης Ηλίας: ‘’Δίπλα στους συμπολίτες μας, δυνατοί και ενωμένοι θα δίνουμε καθημερινή μάχη για έναν καλύτερο Ασπρόπυργο’’

Ευχαριστήρια επιστολή του Γιάννη Ηλία

Αγαπητοί μου Συμπολίτες ,
Είναι γνωστό το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 18ης Μαΐου 2014 .
Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξε για τον δημοτικό μας συνδυασμό ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας .
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι , οι συνεργάτες , οι φίλες και οι φίλοι που πλαισίωσαν τον συνδυασμό μας και εγώ μαζί , δώσαμε έναν έντιμο , ηθικό και δημοκρατικό αγώνα , με τις αρχές και τις αξίες που πρέπει να διέπουν μια πολιτισμένη κοινωνία .
Προβάλλαμε τα πιστεύω μας για την πόλη και την ανάπτυξή της , αναδείξαμε προβλήματα και παθογένειες του τοπικού συστήματος διοίκησης , παρουσιάσαμε τις προτάσεις και το πρόγραμμά μας , προσπαθήσαμε να καταδείξουμε την ανάγκη να αλλάξει ο Ασπρόπυργος .
Σας κοιτάξαμε στα μάτια , σας είπαμε αλήθειες και ζητήσαμε την ψήφο σας .
Δεν καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία . Προτίμησε να ακολουθήσει τον ήδη γνωστό δρόμο , τους ίδιους ανθρώπους , την ίδια διοίκηση .
Εμείς ο συνδυασμός Ασπρόπυργος – ΑλλάΖΟΥΜΕ είμαστε εδώ.
Από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης , μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο , δίπλα στους συμπολίτες μας , δυνατοί , ενωμένοι και κυρίως αποφασισμένοι θα δίνουμε την καθημερινή μάχη , αναδεικνύοντας και ενημερώνοντας για ότι αρνητικό πάει πίσω την πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα θα καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του Ασπροπύργου .
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που χωρίς κανέναν ενδοιασμό ψήφισαν τον συνδυασμό μας , εκείνες και εκείνους που παρά τις πιέσεις που δέχτηκαν στάθηκαν με πείσμα και αποφασιστικότητα και επέλεξαν τον συνδυασμό μας .
Θέλω όμως να ευχαριστήσω και εκείνους τους συμπολίτες μας που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις πιέσεις και τον εκφοβισμό και επέλεξαν διαφορετικά την τελευταία στιγμή . Τους καταλαβαίνουμε .
Ευχαριστώ όλες και όλους τους συνεργάτες μας που στήριξαν με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια .
Ευχαριστώ όλες και όλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ . Η κάθε μία και ο καθένας τους , έδωσαν μια καθαρή και έντιμη μάχη .
Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και κυρίως στην κοινωνία , με την κοινωνία θα δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για έναν καλύτερο Ασπρόπυργο . Για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τον Ασπρόπυργο .

Φιλικά
Γιάννης Ηλίας

Μάιος 2014

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ