ΤΟΠΙΚΑ

Για αποπροσανατολισμό και διχασμό κατηγορεί τον δήμαρχο Ασπροπύργου Ν. Μελετίου ο Γ. Λιάκος


liakos 2Την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στον Ασπρόπυργο, με μοναδικό θέμα τον επανέλεγχο των συμβάσεων και την αξιολόγηση των υπαλλήλων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ειπώθηκαν εξαιρετικά σοβαρά πράγματα από το στόμα του δημάρχου Ν. Μελετίου, τα οποία αφορούσαν τον πρώην δήμαρχο Γεώργιο Λιάκο.
Παρακάτω μεταφέρουμε επιστολή-απάντηση του κ. Γ. Λιάκου σε όσα του καταλόγισε ο νυν δήμαρχος Νικόλαος Μελετίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Ν. ΜΕΛΕΤΙΟΥ

Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο κ. Μελετίου στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 2-10-2014.:
« Ουαί δε ύμίν , Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί ότι κατεσθίετε τας οικίας των ανθρώπων και προφάσει μακρά προσευχόμενοι» και αν η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός αφορούσε το πρόσωπο μου δεν άξιζε απαντήσεως , δυστυχώς, η αμετροέπεια των ιθυνόντων και των εξωχώριων συμβούλων συνεπικουρούμενοι από άγημα προθύμων, αφορά συντοπίτες μας, ανθρώπους του καθημερινού μόχθου που σε κρίσιμες στιγμές αντί να έχουν σύμμαχο την Δημοτική Ηγεσία την βλέπουν Άβουλη και μοιραία, να παρακολουθεί απλώς τα γεγονότα επαιτώντας πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης , αλήθεια από ποιόν?
Θέλω να πω στους εργαζόμενους του Δήμου, να κλείσουν τ’ αυτιά τους στις επιχειρούμενες προσπάθειες μετάθεσης των ευθυνών, που μοναδικό σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό και τον διχασμό και όχι την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Οι ευθύνες σήμερα έχουν ονοματεπώνυμα και χρονικά τοποθετούνται πολύ νωρίτερα από την έκρηξη του προβλήματος όταν από εγκληματική αδιαφορία ή πολιτική σκοπιμότητα ο αυτοαποκαλούμενος «σπιτονοικοκύρης» του Δήμου δεν φύλαξε την εξώπορτα…
Τέλος να γνωρίζουν ότι υποχρέωση έχουν αυστηρά και μόνο στους Δημότες της Πόλης μας και στην προσωπική τους εργασία. Να έχουν δε πάντα στο μυαλό τους την προτροπή του Λαοκόοντα «Φόβου τους Δαναούς και Δώρα φέροντες» γιατί δεν πρέπει να λησμόνησαν ‘’ αυτούς’’ που με ένα κουτί γλυκά έκαναν κατ’ οίκον επισκέψεις και επιχειρούσαν να τους πείσουν ότι η μετατροπή της εργασιακής τους σχέσης έγινε « κατόπιν ενεργειών τους». Αρκετά έως εδώ!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΛΙΑΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ