ΤΟΠΙΚΑ

Για νίκη της πολιτικής αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας, έκανε λόγο σε μήνυμά της η Ιωάννα Κριεκούκη

kriekouki7Τη διαβεβαιώση ότι θα τιμήσει με σεβασμό την ξεκάθαρη εντολή του λαού της Μάνδρας – Ειδυλλίας, δίνει σε νέο μηνύμά της η νέα δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη,τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για νίκη της πολιτικής αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας. Παραθέτουμε το σχετικό μήνυμα:

Συμπολίτισσες, συμπολίτες Η χθεσινή ημέρα ήταν μία νίκη της Δημοκρατίας, της ενότητας και της διαφάνειας. Μία νίκη όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου – στο σημείο αυτό θα ήθελα να εξάρω την υπευθυνότητα και την ανωτερότητα του Θανάση Πανωλιάσκου και της Δημοτικής Συνεργασίας που δεν έβαλε την ανθρώπινη πικρία του για το οριακό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου πάνω από το συμφέρον του Δήμου μας, αλλά κυρίως μία νίκη της πολιτικής αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας. Στις εκλογές αυτές, μας δώσατε μία ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή: Να κάνουμε μία νέα αρχή. Όλοι μαζί να δουλέψουμε με σοβαρότητα και επιμονή για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και να βάλουμε το Δήμο μας εκεί που πραγματικά αξίζει. Να ενώσουμε τις πόλεις και τους οικισμούς μας, να αξιοποιήσουμε όσους και όποιους θέλουν να βοηθήσουν το Δήμο, που ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε πως θα τιμήσουμε αυτή την εντολή. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά ποτέ δεν θα κρυφτούμε πίσω από αυτές. Οι δημότες μας δεν μπορούν να περιμένουν. Η Μάνδρα, τα Βίλια, το Κριεκούκι και η Οινόη δεν μπορούν να περιμένουν. Από την πλευρά σας επιζητούμε μόνο τη συμμετοχή. Θέλουμε έναν Δήμο με πολίτες ενεργούς και συμμέτοχους. Θέλουμε να είστε παρόντες, σας ζητάμε να είστε παρόντες, στο σχεδιασμό, αλλά και στην υλοποίηση των πολιτικών, που σας αφορούν.Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αναζητήσουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης συμβατές με τη ζωή μας, με απόλυτο σεβασμό του περιβάλλοντος και της διαφορετικότητας των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας. Να φτιάξουμε μαζί μία τοπική κοινωνία με περισσότερη συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ελπίδα, για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

“Μαζί στη Νέα Πορεία”, Γιάννα Κριεκούκη

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ