ΤΟΠΙΚΑ

Για την κοινωνική του προσφορά και την στήριξη του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, βραβεύτηκε ο εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος

Για 6η χρονιά η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Π.Ε.Δ.Α., διοργάνωσαν με επιτυχία τηv εκδήλωση «Βραβεία Αυτοδιοίκησης», την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Στην κατάμεστη επιβλητική αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, σε μια σεμνή τελετή, πλημμυρισμένη από συγκίνηση και συναδελφικότητα, οι Δήμαρχοι της Αττικής τίμησαν συναδέλφους τους με πολυετή Δημαρχιακή θητεία αλλά και προσωπικότητες από το επιχειρηματικό κόσμο με σημαντικό Κοινωνικό έργο!

Παρέστησαν μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και διατελεσάντων Δημάρχων, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, προσωπικότητες τού Δικαστικού χώρου, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και πλήθος πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Κοινωνική του προσφορά και την πολύπλευρη στήριξη του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, βραβεύτηκε ο  κ. Αθανάσιος Μαρτίνος Εφοπλιστής από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οποίος έχει προσφέρει πολλά και στην τοπική κοινωνία του Θριασίου Πεδίου, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με αιρετούς της Δυτικής Αττικής.

Επίσης για την Προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση και το Κοινωνικό Σύνολο, βραβεύτηκε ο

Κοινοτικός Επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πρ. Δήμαρχος Αθηναίων και πρ. Υπουργός Εξωτερικών, ενώ για την πολυετή προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση βραβεύτηκαν οι: Κωνσταντίνος Κορτζίδης πρ. Δήμαρχος Ελληνικού, Κυριάκος Ντηνιακός πρ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Ιωάννης Παπαδογεωργάκης πρ. Δήμαρχος Γέρακα, Ταξιάρχης Παπαντώνης πρ. Δήμαρχος Μοσχάτου και Πέτρος Φιλίππου πρ. Δήμαρχος Σαρωνικού και Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής.

Στα “Βραβεία Αυτοδιοίκησης” στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, παρέστη  φυσικά και  ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔΑ .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κ. Νικόλαος Σαράντης χαιρέτισαν την εκδήλωση, τονίζοντας ότι «είναι χρέος της Πολιτείας και των Οργάνων της να τιμούν τους ανθρώπους της Προσφοράς  και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ