ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Τσουκαλάς: Μήνυση κατ’ αγνώστων για τη μόλυνση των υδάτων στην πλαζ ‘’ΦΟΝΙΑΣ’’

 

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς ενημερώνει τους πολίτες ότι ο Δήμος θα υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων, για τη μόλυνση των υδάτων στο σημείο “ΦΟΝΙΑΣ” .

Αναλυτικότερα, όπως υπογραμμίζει ο κ. Τσουκαλάς, παρά τη συνεχή και διαχρονική βελτίωση που καταγράφεται στην ποιότητα του Κόλπου Ελευσίνας, δυστυχώς, τα αποτελέσματα για τους εντερόκοκκους των δύο τελευταίων μετρήσεων στα ύδατα κολύμβησης της πλαζ “ΦΟΝΙΑΣ” υπερβαίνουν το σχετικό όριο και είναι απαγορευτικά για κολύμβηση.

Οι αντίστοιχες μετρήσεις στο “ΙΡΙΣ” επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων στο σημείο και επομένως επιτρέπουν την κολύμβηση.

Επειδή φαίνεται ότι το φαινόμενο αφορά τη συγκεκριμένη περιοχή “ΦΟΝΙΑΣ” , επιβάλλεται η συνεργασία του Δήμου με την Αντιπεριφέρεια Δυτ. Αττικής και το Λιμενικό Σώμα, ώστε να διαπιστώσουν την αιτία ή τις αιτίες της αρνητικής αυτής εξέλιξης. Ως πρώτο βήμα ο Δήμος θα υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ