ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Γκρεμίζουν επικίνδυνα κτήρια δίπλα στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων

Ξεκίνησε η κατεδάφιση των παλαιών επικινδύνων κτιρίων δίπλα στο προαστιακό σταθμό. Οι εργασίες γίνονται κάτω από το βλέμμα των υπευθύνων με συνεργασία της Πολεοδομίας ,της  Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Είχαν γίνει στέκια παραβατικών στοιχείων και εστίες μόλυνσης

Οι αρμόδιοι του Δήμου Φυλής Νίκος Χατζητρακόσιας, Θανάσης Σχίζας και Μιχάλης Οικονομάκης  ήταν εκεί και ανέφεραν πως τα κτίσματα ήταν εγκαταλειμμένα για πολλά χρόνια και αποτελούσαν εστίες μόλυνσης  αλλά και συχνά υπήρχε παρουσία παραβατικών στοιχείων σε αυτά. Με την ενέργεια αυτή αλλάζει όψη η είσοδος της πόλης.
Για να συμπληρώσουμε εμείς πως  ο χώρος αυτός είναι προγραμματισμένος ώστε κάποια στιγμή να μεταφερθεί εκεί ο “κορμός” των λεωφορείων . Όταν ολοκληρωθεί η ενέργεια αυτή θα μπορούν πλέον όλες οι συνοικίες του Δήμου Φυλής να έχουν πρόσβαση στον Προαστιακό αλλά και να γίνουν πιο λειτουργικές οι λεωφορειακές γραμμές που υπάρχουν προς όφελος των κατοίκων.

Γκρεμίζουν επικίνδυνα κτήρια δίπλα στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων Γκρεμίζουν επικίνδυνα κτήρια δίπλα στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ