ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ελευσίνας

Με στόχο την ενημέρωση, στήριξη και πληροφόρηση των ανέργων της περιοχής ο Δήμος Ελευσίνας λειτουργεί «Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας» (Εργασιακής Μέριμνας).

Το Γραφείο που υπάγεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου απευθύνεται στους κατοίκους, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και λοιπούς φορείς τόσο της πόλης όσο και της ευρύτερης περιοχής.
Από το γραφείο Εργασιακής Μέριμνας παρέχονται πληροφορίες για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας (ευκαιρίες απασχόλησης) και κατάρτισης. Επίσης, συνεργάζεται με επιχειρήσεις, εταιρείες και εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους.
Κατόπιν των ανωτέρω, απευθυνόμαστε στους άνεργους πολίτες του Δήμου Ελευσίνας και τους καλούμε να προσέρχονται στο Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας (Εργασιακής Μέριμνας), προκειμένου να τύχουν υποστήριξης και ενημέρωσης.
Όλες οι υπηρεσίες του Γραφείου παρέχονται δωρεάν. Η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται καθημερινά και ώρες 09:00 έως και 14:00.
Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 70, ΤΚ 192 00 ΕΛΕΥΣΙΝΑ (Ισόγειο, Γραφείο 2)
Τηλ. 2131601414 (κα ΛΑΣΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)
Fax.: 2105561625

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ