ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Γ. Δρίκος: ‘’Προτεραιότητά μας ο σεβασμός και η ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι σε κάθε συμπολίτη, μακριά από φαινόμενα αλαζονείας’’

Οι πρώτες μεγάλες συγκεντρώσεις της παράταξης «Νέα Εποχή» του Γ. Δρίκου πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Μάνδρα, Οινόη, Ερυθρές και Βίλλια.
Ο νυν δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Γεώργιος Δρίκος, στις ομιλίες του μετά τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού «Νέα Εποχή», έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα συνεχιστεί και θα οδηγήσει με ασφάλεια το Δήμο, στην ηγετική – όπως είπε- θέση που του αξίζει.
Η συμμετοχή της νεολαίας στις ανοικτές συγκεντρώσεις, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, καθώς οι νέοι είναι σημαντικό να ενημερώνονται αλλά και συμμετέχουν στα κοινά, διαδραματίζοντας ουστιαστικό ρόλο στο μέλλον κάθε τοπικής κοινωνίας.
Από την πλευρά του ο κ. Δρίκος- όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- τόνισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
‘’Οι πολίτες στέλνουν εμφατικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ήρθε ώρα ο τόπος τους να μη ξαναγυρίσει στο τέλμα και να συνεχίσει στην τροχιά ανάπτυξης, με περισσότερα έργα, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διοίκηση, με έμφαση στην φροντίδα για τους ασθενέστερους, με τη βελτιώση των υποδομών,τον εκσυγχρονισμό του δήμου σε όλα τα επίπεδα και πάνω από όλα με σεβασμό και ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι σε κάθε συμπολίτη, μακριά από φαινόμενα αλαζονείας όπως αυτά που είχε ζήσει ο λαός στο παρελθόν’’.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ