ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Κώτσηρας: Συνάντηση με Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ για προβολή της Δυτικής Αττικής   

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας συναντήθηκε με τον κ. Φραγκάκη, Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, και συζήτησαν για πρωτοβουλίες που μπορούν να ληφθούν για την τουριστική προβολή της Δυτικής Αττικής.

Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν σε θεματικές όπως τα αγροτικά προϊόντα, το παραθαλάσσιο μέτωπο, τον κοινωνικό τουρισμό, τα μνημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, τον μοναστηριακό τουρισμό και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

Ο κ. Κώτσηρας κατέθεσε πρόσφατα και σχετική ερώτηση στον Υπουργό Τουρισμού, καθώς πιστεύει, όπως έχει τονίσει επανειλημμένως, ότι ο τουρισμός πρέπει να αποτελέσει για την Δυτική Αττική αναπτυξιακό συντελεστή, μέσω της τόνωσης της επισκεψιμότητάς της, με την ανάπτυξη ποικίλων μορφών τουρισμού.

Ο Γ.Γ. τόνισε ότι θα υπάρξουν σύντομα δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση κατόπιν των προτάσεων του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κος Κώτσηρας εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη συνάντηση με τον κ. Φραγκάκη και δήλωσε τα εξής: «Λαμβάνω κάθε πρωτοβουλία, στο πλαίσιο, των δυνατοτήτων μου, ώστε να ενισχυθεί η προβολή της Δυτικής Αττικής.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ