ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Δέκα ακόμη υποψήφιους Συμβούλους με τον Συνδυασμό του «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» ανακοίνωσε ο Σπύρος Βρεττός

Πρόκειται για δέκα νέους ανθρώπους που έρχονται να ενταχθούν στο σχήμα και με τις ιδέες τους και τη διάθεσή τους για δραστηριοποίηση στα κοινά να εμπλουτίσουν την Παράταξη του Σπύρου Βρεττού, που διεκδικεί τον δήμο Αχαρνών .

Πρόκειται για τους:
Ζαχαριάδη Αγγελική (Επιχειρηματίας)
Νάννο Βαγγέλη (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
Παναγοπούλου Ντόρα (Υπάλληλος ΟΤΕ)
Πολυμενέα Θοδωρή (Φυσιοθεραπευτής)
Πουραΐμη Δήμητρα (Ιδ. Υπάλληλος – Δικτυακό μάρκετινγκ)
Χατζηπέτρου Ευδοκία (Επιχειρηματίας)
Χειλετζάρη Αναστάσιο (Μηχανολόγος – Μηχανικός)
ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Οικονομολόγος – Λογιστής Α’)
ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Επιχειρηματίας)
ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Φιλόλογος – Ψυχολόγος)
Άνθρωποι με νέες ιδέες που δεν μπορούν πλέον να συμβιβάζονται με την εικόνα της πόλης μας και την κατάσταση του Δήμου μας πήραν την απόφαση να εμπλακούν στα κοινά και να βοηθήσουν από την πλευρά τους για να γίνει μια νέα αρχή. Έχοντας πειστεί πως πλέον η συμμετοχή είναι ο μόνος δρόμος για να γίνουν βήματα μπροστά. εντάσσονται στην Παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» και ρίχνονται κι αυτοί στον αυτοδιοικητικό αγώνα.
Ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τους καλωσόρισε, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βλέπω πως ο Συνδυασμός μας εμπνέει τους ανθρώπους του Μενιδίου και γίνεται το μέσο για να μπορέσουν να δράσουν στον τόπο τους. Καθημερινά κι άλλα άτομα μας εμπιστεύονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Εύχομαι σε όλους καλό αγώνα και είμαι σίγουρος πως η επόμενη μέρα του Δήμου θα είναι αυτή που όλοι μας οραματιζόμαστε. Και έπεται συνέχεια…».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ