ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Δήμος Ασπροπύργου και «Μαζί για το παιδί»

Μια σημαντική συνεργασία, μέσω της οποίας, κορίτσια ηλικίας 12-18 ετών θα εξασφαλίζουν τα είδη προσωπικής φροντίδας τους, κατά την περίοδο της έμμηνου ρήσεως, καλύπτοντας έτσι τις ετήσιες ανάγκες τους, εγκαινιάζουν ο Δήμος Ασπροπύργου και η Ένωση «Μαζί για το παιδί»

Το κριτήριο είναι τα κορίτσια να προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα (ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 8.000 ευρώ). Η δράση θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα Μάρτιος – Μάιος 2019.
Προκειμένου να καταγραφούν τα ωφελούμενα κορίτσια και να υλοποιηθεί με επιτυχία η εν λόγω δράση, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου απέστειλε στους Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, επιστολή με την οποία τους καλεί να δημιουργηθεί σχετικός κατάλογος εκείνων των κοριτσιών που έχουν τα κριτήρια και στη συνέχεια να ενημερωθούν σχετικά τα ίδια και οι γονείς τους.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στις συνεργασίες που επιδιώκει ο Δήμος Ασπροπύργου με φορείς όπως η Ένωση «Μαζί για το παιδί» και αποτελεί μέρος της γενικότερης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου. Άλλωστε πάγια θέση του Δήμου Ασπροπύργου είναι να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία και δυνατότητα, προκειμένου να ικανοποιεί ανάγκες συμπολιτών του, ιδιαίτερα στις υφιστάμενες δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου, κ. Παρασκευή Θεοδοσίου στο τηλέφωνο 210-5573978.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ