ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Δήμος Ασπροπύργου: Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά μέσω Διαδικτύου

Ο Δήμος Ασπροπύργου, μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ» συμμετέχει μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, στο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά», την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00, το οποίο τελείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού  Συλλόγου  Αθηνών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, μέσω  της πλατφόρμας «zoom», ενώ η υλοποίησή του πραγματοποιείται  με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,.

Η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) με θεματολογία «ΚΑΠΝΙΣΜΑ».

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Το πρόγραμμα αποτελείται από επτά θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα: Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά, Ατυχήματα, Παχυσαρκία, Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα, Εμβολιασμοί Εφήβων.

Στόχος του προγράμματος είναι η  ευαισθητοποίηση και ενημέρωση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  ή και να ενημερωθούν εγκαίρως και να προετοιμαστούν ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους, με γνώμονα πάντοτε την Πρόληψη.

Διαφήμιση

Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του σεμιναρίου:

Παρακαλείσθε όπως αποστείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) στο email: kentrokoinotitas@aspropyrgos.gr  ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2105575596, έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 13:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ανώτερο αριθμό συμμετεχόντων τους 100.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!