ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δήμος Ελευσίνας: Εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης»

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου «Εργασίες Συντήρησης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρέας Δασκαλάκης».

Ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας, ανέρχεται σε 60.000 € και θα καλυφθεί από χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι:

  • υγρομόνωση της οροφής του κτιρίου και τοποθέτηση υδρορροών,
  • εξωτερικές διαμορφώσεις του εδάφους και της εισόδου για την προστασία από πλημμυρικά φαινόμενα,
  • τοποθέτηση υπογειοποιημένου αγωγού για την απορροή των ομβρίων του περιβάλλοντος χώρου, διαμόρφωση χώρων στάθμευσης στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι παραπάνω εργασίες σκοπό έχουν:

  • να αντιμετωπιστούν προβλήματα που έχουν προκύψει από τη συσσώρευση υδάτων στην οροφή του κλειστού Γυμναστηρίου,
  • να αντιμετωπιστούν προβλήματα υγρασιών επί των θεμελιώσεων στη βόρεια πλευρά του κτιρίου,
  • να αποτραπεί η συσσώρευση υδάτων στον περιβάλλοντα χώρο βόρεια του κτιρίου με την παράλληλη διαμόρφωση χώρων φύτευσης και στάθμευσης,
  • να αποτραπεί η εισροή υδάτων από την είσοδο του γηπέδου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και να αποχετευτούν τα όμβρια ύδατα του εξωτερικού χώρου.

Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν επιβεβλημένες, λόγω της έλλειψης εργασιών συντήρησης για χρόνια στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου και είναι ενταγμένες σε ένα συνολικό πλαίσιο παρεμβάσεων στους αθλητικούς και βοηθητικούς χώρους που έχουν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ