ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Δήμος Μάνδρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αντιπλημμυρικά

Tην Τρίτη 6 Μαρτίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στην Ελευσίνα

Η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη και το Δημοτικό Συμβούλιο απηύθυναν κάλεσμα προς όλους τους πολίτες της Μάνδρας, των Ερυθρών, των Βιλίων και της Οινόης να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στις 11 το πρωί στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στην Ελευσίνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγωνιζόμαστε

  • Για να αρχίσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μάνδρα από την, κατά το νόμο αρμόδια, Περιφέρεια Αττικής, και να μην ξαναβρεθούμε στην ίδια θέση.
  • Για να μην ζούμε καθημερινά με τον φόβο και την ανασφάλεια
  • Για να αρχίσει άμεσα η ανακατασκευή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θηβών που έχει κόψει στα δύο τον Δήμο μας και δυσχεραίνει τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας και των επισκεπτών.
  • Για να αποτρέψουμε την λειτουργία της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο Πόρτο Γερμενό που θα καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον και την μοναδική καθαρή θάλασσα της περιοχής.

Όλοι μαζί θα δώσουμε το παρόν και θα βροντοφωνάξουμε

«ΟΧΙ» στην αδιαφορία – «ΟΧΙ» στην υποβάθμιση της ζωής μας

Όλοι ενωμένοι θα στείλουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση και θα παλέψουμε για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τις ζωές μας, την ασφάλεια μας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι αγώνες που χάνονται είναι οι αγώνες που δεν δίνονται, γι’ αυτό αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τα δίκαια μας.

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!