ΣΠΟΡ

Δίωξη σε Γ. Σαρρή, Β. Γκαγκάτση, Σ. Πιλάβιο για την κάρτα υγείας αθλητών

Παραγγελία για την άσκηση διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος πρώην και νυν στελεχών της ΕΠΟ έδωσε στην Εισαγγελία ο οικονομικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, για την υπόθεση της κάρτας υγείας αθλητών και των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί για ιατρικές εξετάσεις αθλητών, οι οποίες φέρονται να μην υλοποιήθηκαν, αν και πληρώθηκαν από την Ομοσπονδία.

Ο κ. Αθανασίου ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία, μεταξύ άλλων, στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, στους πρώην προέδρους, Βασίλη Γκαγκάτση και Σοφοκλή Πιλάβιο, στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο και νυν σύμβουλο, Γιάννη Οικονομίδη, και σε 23 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να συμμετείχαν στις επίμαχες συνεδριάσεις της ΕΠΟ, κατά τις οποίες ελήφθησαν οι αποφάσεις για την κάρτα υγείας των αθλητών και τη σύναψη σχετικών συμβάσεων, υπόθεση που εκτιμάται ότι ζημίωσε το Δημόσιο με ποσό που υπερβαίνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ