ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί στις πινακίδες σήμανσης στην «καρδιά» της Ελευσίνας

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», ο δήμος Ελευσίνας συμμετέχει στην εκστρατεία Clean Up-Safety Days, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και την εταιρία LeasePlan Hellas,  επενδύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τον πολιτισμό της καθημερινότητας των κατοίκων της.

Η Ελευσίνα παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα βανδαλισμού των πινακίδων οδικής σήμανσης , με συνέπεια οι οδηγοί να αντιμετωπίζουν καθημερινά κινδύνους ακόμη και στην «καρδιά» της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στις 9:00 π.μ, εθελοντές και μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», εθελοντές εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και ενεργοί δημότες της Ελευσίνας θα βρεθούν στην «καρδιά» της πόλης, στη μικρή πλατεία επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και Δήμητρος, προκειμένου να υλοποιήσουν βελτιωτικές εργασίες σε πινακίδες οδικής σήμανσης στους κεντρικούς άξονες και τις παράπλευρες οδούς της περιοχής.

Οι Clean Up-Safety Days αποτελούν μια πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. που αγκάλιασε και στηρίζει ενεργά η LeasePlan Hellas στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Πρόκειται για μια σειρά πρωτότυπων και ουσιαστικών δράσεων, με σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πινακίδες οδικής σήμανσης που έχουν υποστεί βανδαλισμούς, την ενεργή υποστήριξη της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης, την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων αλλά και την αποκατάσταση του πολιτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις γειτονιές της Αττικής.

Η εκστρατεία, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και των κατά τόπους Τμημάτων.

Η συμμετοχή στις Δράσεις είναι εθελοντική και γίνεται υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του ΙΟΑΣ και την τεχνογνωσία της 3Μ, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρεται ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας. Ελάτε να καθαρίσουμε ΜΑΖΙ για την ο-ΔΙΚΗ μας ασφάλεια!

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ