ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

«Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς» Υπογράμμισε κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Ελευσίνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι αιχμές κατά της κυβέρνησης, και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και το «άνοιγμα» σε άλλους πολιτικούς χώρους χαρακτήρισαν την χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους φορείς της Ελευσίνας, στο δημαρχείο της πόλης.

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή, επισκέφθηκε το παλαιό Ελαιουργείο, όπου παρουσιάζεται η βιομηχανική ιστορία της πόλης, ενώ συναντήθηκε με τους λιμενεργάτες, επισημαίνοντας πως «το λιμάνι έχει προοπτικές ουσιαστικές, αναπτυξιακές». Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο από όπου υπογράμμισε ότι «η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο και τα σχέδια για επέκταση του μουσείου με τη δημιουργία ενός νέου Μουσείου».

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο  κλίμα, πολλοί δημότες της Ελευσίνας υποδέχθηκαν τον κ. Μητσοτάκη και συνομίλησαν μαζί του για τη σημερινή οικονομική κατάσταση.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. στη Δυτική Αττικής, καθώς είχε προηγηθεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, επίσκεψη στη βιομηχανική περιοχή του Θριασίου και τον δήμο Ασπροπύργου. Και τις δύο φορές ο κ. Μητσοτάκης έδειξη τη διάθεση να γνωρίσει και να ακούσει απο κοντά τα προβλήματα των κατοίκων, κι όχι να μείνει σε μια τυπική επίσκεψη.

Θα ήταν παράλειψη εάν δεν αναφέραμε την άψογη φιλοξενία και παρουσίαση του Μουσείου Βιομηχανικής Ιστορίας του δήμου Ελευσίνας, το οποίο εγκαινιάσθηκε πρόσφατα και του Αρχαιολογικού χώρου από την αρχαιολόγο κα Π. Παπαγγελή, ενώ ιδιαίτερα φιλική  ήταν και η υποδοχή του κ. Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του ΟΛΕ, Στ. Δρακονταειδή.

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. συνόδευαν οι βουλευτές, Β. Οικονόμου, Θ. Μπούρας, Γ. Βλάχος, Γ. Μαρτίνου, ο πολιτευτής Ν. Καντερές, η πολιτεύτρια Ευαγγελία Κοπανάκη και αρκετοί αιρετοί της περιοχής.

Λιάκος Ευάγγελος

 

ÐÅÑÉÏÄÅÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÅÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÕÑÉÁÊÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÓÔÇÍ ÅËÅÕÓÉÍÁ 177082

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ