ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ


Αγαπητοί εθελοντές, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την πραγματοποίηση της 2ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020.

Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

Το Θριάσιο Νοσοκομείο παρά τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στη διεξαγωγή αιμοληπτικών αποστολών αφού είναι νοσοκομείο αναφοράς στην πανδημία του κορωνοϊού, ανταποκρίθηκε εκ νέου στη διαχρονική έκκληση του Δήμου μας  και  θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική για τη συγκεκριμένη χρονική περιόδο αιμοληψία στην περιοχή της Μάνδρας, λόγω της αδυναμίας μετακίνησης σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Κατόπιν του ελέγχου καταλληλότητας στον προτεινόμενο χώρο του Δήμου, προγραμματίστηκε  αιμοληψία στο Πνευματικό Κέντρο Μάνδρας , την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 9.30π.μ. – 14.00μ.μ.

Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

Η προβλεπόμενη διαδικασία θα ακολουθήσει αυστηρά τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα  2132014965 και 2132014953, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 9.00 π.μ  έως  τις  14.00 μ.μ .

Την ημέρα της αιμοληψίας θα πρέπει να προσκομίσετε την Αστυνομική Ταυτότητα σας, αριθμό Α.Μ.Κ.Α, να έχετε φάει και να έχετε κοιμηθεί κανονικά.

Οι ανάγκες  μεταφοράς των  συμμετεχόντων ανά περιοχή,  θα μπορούν να καλυφθούν με μεταφορικά μέσα του Δήμου, πάντα εφαρμόζοντας τους προβλεπόμενους λόγω κορωνοϊού υγειονομικούς περιορισμούς στη χρήση οχημάτων και τον αριθμό επιβατών.

Η  ανάγκη για αίμα και προσφορά στον συνάνθρωπο είναι πάντα μεγάλη και χωρίς όρια….Να προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε αυτή την στιγμή για άλλη μία φορά!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ