ΤΟΠΙΚΑ

Δηλώσεις του Γ. Δρίκου για τον Α΄γύρο των επαναληπτικών εκλογών Μάνδρας Ειδυλλίας

G.Drikos_610x400” Στις 7 Δεκεμβρίου προχωράμε μαζί μπροστά. Ξανά μαζί, ξανά νικητές! Για έναν Δήμο ανθρώπινο, για έναν Δήμαρχο πρώτο μεταξύ ίσων” διεμήνυσε ο Γ. Δρίκος ενω σε σχετικές δηλώσεις αναφορικά με το αποτέλεσμα του Ά Γύρου των επαναληπτικών εκλογών δήλωσε:

“Ευχαριστώ θερμά τους πολίτες του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Ο συνδυασμός μας είναι και πάλι πρώτος στον Α’ γύρο, με μεγάλη διαφορά και με αέρα νικητή ενόψει του Β’ γύρου. Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και τους συνεργάτες τους για τον αγώνα τους. Σας καλώ όλους τους συμπολίτες, της Μάνδρας, των Βιλίων, των Ερυθρών και της Οινόης να δώσετε το παρών στην κάπλη την ερχόμενη Κυριακή. Γιατί αυτήν την Κυριακή των εκλογών επιλέγουμε τον Δήμαρχο της πενταετίας 2014-2019. Γι αυτό η συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας είναι η αναγκαία συνθήκη για διαφυλάξουμε ότι με κόπο πετύχαμε και πρωτίστως την καθημερινή προσπάθεια να γίνεται ο τόπος μας κάθε μέρα καλύτερος. Ο Δήμος μας δεν πρέπει να γυρίσει πίσω σε εποχές αδιαφάνειας, αυταρχισμού, αλαζονείας και αναποτελεσματικότητας, που σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις καταδικάσαμε. Με την επιλογή σας και τη ψήφο σας ελάτε να επιλέξετε ποιος εκ των δύο συνυποψηφίων της Κυριακής είναι ικανός και αποτελεσματικός, ποιον εμπιστεύεστε να σας εκπροσωπεί από την θέση ευθύνης του Δημάρχου την περίοδο 2014-2019.”

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ