ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δημιουργία κυκλικού κόμβου στην τομή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Θριασίου Πεδίου στην Μαγούλα

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, στην οποία θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Λήψη απόφασης για την δημιουργία σύγχρονου κυκλικού κόμβου στην τομή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Θριασίου Πεδίου στην Δημοτική Ενότητα Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας.

2. Λήψη απόφασης για την μετεγκατάσταση συνεργείου συντήρησης και επισκευής συνήθων οχημάτων μέχρι 3,5 τόνων μικτού βάρους ή δυνατότητας μεταφοράς μέχρι 9 ατόμων, με ειδικότητα επισκευή & συντήρηση αμαξωμάτων, βαφή αμαξωμάτων, των κ.κ. Ταλαβερίδη Ευστράτιου & Αναστασίου στην Δημοτική Ενότητα Ελευσίνας.

3. Λήψη απόφασης για την μετεγκατάσταση συνεργείου συντήρησης και επισκευής συνήθων οχημάτων (επιβατικών, μοτο- συκλετών & μοτοποδηλάτων) του κ. Τσιλιπάνη.

4. Λήψη απόφασης για την χωροθέτηση λειτουργίας των Θρησκευτικών Εμποροπανηγύρεων στην Δημοτική Ενότητα Ελευσίνας & Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας.

5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου αυτεπιστασίας «Συντήρηση Οδών της πόλης»

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.

7. Λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης με την εταιρεία Χρήστου Θ. Τόλη – Αθανασίας Απ. Κόκκιζα – Αστική Επαγγελματική εταιρεία δικαστικών επιμελητών.

8. Λήψη απόφασης για την λύση της σύμβασης με την Μαργαρίτα Κοροβέση – ΓΡΑΦΗΜΑ που αφορά στην προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφ- είου.

9. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της δαπάνης της Ετήσιας συνδρομής για τη συμμετοχή του Δήμου Ελευσίνας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας. 1

0. Λήψη απόφασης για την ανάγκη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Ελευσίνας.

11. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της Παροχής υπηρεσιών ορκωτών εκτιμητών.

12. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας «Εκτυπώσεις εντύπων – φακέλων αλληλο- γραφίας» Δήμου Ελευσίνας.

13. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας εφαρμογών μηχανογράφησης του Δήμου και αδειών χρήσης λογισμικού.

14. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομι- κού έτους 2017 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

15. Διαγραφή οφειλών τέλους ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ