ΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διάθεση καρτών διαρκείας του φετινού Φεστιβάλ Αισχυλείων από Δευτέρα 16 Ιουλίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας σας ενημερώνει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του φετινού Φεστιβάλ Αισχύλεια θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στις 09.00 πμ στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Κ.Ε.Δ.Ε. που βρίσκεται στην οδό Παγκάλου & Κίμωνος 11, Ελευσίνα (δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου)

Οι κατηγορίες των καρτών είναι: ΟΜΑΔΙΚΗ (4 ατόμων) : 120,00€
ΑΤΟΜΙΚΗ (1 ατόμου): 40,00€ ΜΕΙΩΜΕΝΗ (1 ατόμου): 30,00€
Για τη μειωμένη κάρτα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού ή αντίγραφου αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα εξυπηρετηθείτε.
Η Μειωμένη Κάρτα αφορά τις κατηγορίες : Φοιτητές Μαθητές Α.Μ.Ε.Α Άνεργοι Άνω των 65 ετών Πολύτεκνοι Οι κάρτες θα πωλούνται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-14.00
Οδηγίες για τη Δευτέρα 16/7 (πρώτη μέρα διάθεσης καρτών): Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, οι κάρτες διαρκείας θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας. Η διοργάνωση έχει φροντίσει τα νούμερα θα διανεμηθούν στις 8.30 π.μ.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην προσέρχονται νωρίτερα από αυτή την ώρα, δε θα δοθούν αριθμοί. Ο κάθε αριθμός εξυπηρετεί έναν και μόνο ενδιαφερόμενο (δε δύναται να πάρει δεύτερο αριθμό εξυπηρέτησης) και μπορεί να προμηθευτεί από μία (1) έως και οκτώ (8) θέσεις , σε όποιον συνδυασμό επιθυμεί. Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται μόνο στην Κ.Ε.Δ.Ε και μέχρι εξαντλήσεως των 600 θέσεων που αντιστοιχούν.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!