ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Διάλεξη με θέμα: «Συντάξεις – Ασφαλιστικό» στον Ασπρόπυργο

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, σας προσκαλούν στη διάλεξη του «Ανοιχτού – Λαϊκού Πανεπιστημίου» (2018-2019), που θα δώσει, ο Εργατολόγος
κ. Γιώργος Ρωμανιάς *, τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (¨Δημήτριος Καλλιέρης¨), με θέμα: «Συντάξεις – Ασφαλιστικό»

*Ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς είναι οικονομολόγος, τ. δικηγόρος και έχει ειδικευθεί σε θέματα κοινωνικής προστασίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Διευθυντής Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ και κατά καιρούς Πρόεδρος Δ.Σ. ή Σύμβουλος άλλων ασφαλιστικών Ταμείων. Από το 1990 μέχρι το 2011 ήταν Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, ενώ από το 2008 μέχρι το 2011 διατέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. Είναι Συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών και αρθρογράφος έγκριτων εφημερίδων. Έχει διατελέσει εμπειρογνώμων της ελληνικής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής σε θέματα κοινωνικής πολιτικής (Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης) και σε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος (Ατζέντα 2000, Ανάπτυξη του ευρωπαϊκού χώρου κλπ) και εμπειρογνώμων της ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής σε θέματα κοινωνικής συνοχής. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Γενικών Συνελεύσεων, Ομάδων Εργασίας και ερευνών ή προγραμμάτων, συνεδρίων, ημερίδων κλπ της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικής Ασφάλισης (ISSA), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ. κλπ. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Επιτροπής για την Απασχόληση και της Εθνικής Επιτροπής για την Κοινωνική Προστασία.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ