ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Διάψευση συμμετοχής υποψηφίου στον συνδυασμό του Γ. Δρίκου – "υπάρχει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής" δηλώνει ο δήμαρχος

Νέα διάψευση συμμετοχής στον συνδυασμό “Νέα Εποχή” με επικεφαλής τον δήμαρχο Μάνδρας Ειδυλλίας Γιώργο Δρίκο ήρθε στο προσκήνιο απο τον Κωνσταντίνο Χύτα. Ο δεύτερος δηλώνει πως ουδέποτε συμφώνησε να είναι υποψήφιος δημοτικός συμβουλος με τον κο Δρίκο. Ωστόσο σε επικοινωνία που ειχαμε με τον Γιώργο Δρίκο μας ανέφερε πως έχει στα χέρια του υπεύθυνη δήλωση του κου Χύτα οπου δηλώνει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό που ηγείται. Σας παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του κου Χύτα:

[quote style=’1′ cite=”]

Ερυθρές 30/03/2014

Αγαπητοί συμπολίτες, 

Μέσω αυτής της επιστολής μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι: ουδέποτε συμφώνησα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Εποχή» του κ. Δρίκου.

Η ανακοίνωση του ονόματός μου ως υποψηφίου, εκ μέρους της παράταξης του δημάρχου έγινε αυθαίρετα. Η δε απόφασή μου, την οποία ανακοινώνω σήμερα,  είναι να ενισχύσω με την υποψηφιότητά μου το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Μάνδρας- Ειδυλλίας τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΩΛΙΑΣΚΟ.

Διαφήμιση

Με τιμή,

Κωνσταντίνος  Χύτας 

Πρόεδρος ¨Δάφνης¨ Ερυθρών 

[/quote]

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ