ΤΟΠΙΚΑ

Διαβεβαιώσεις άμεσης ενεργοποίησης της ΕΛ. ΑΣ. στον Δήμαρχο Ασπροπύργου και από το Μέγαρο Μαξίμου

meletiou-kede-2015 (1)Όπως ανακοίνωσε προχθές, μετά τη συνάντηση εργασίας, που είχε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου . Νικόλαος Μελετίου μαζι με την αντιπροσωπεία του Δήμου, έγινε χθες δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού και τα όργανα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, για την άμεση ανάγκη εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας και τάξης στον Ασπρόπυργο.

Ο κ. Μελετίου, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει εν συντομία τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά, και αναλυτικότερα τα στελέχη και τους συμβούλους του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, για την έκρηξη παραβατικότητας, στην περιοχή του Ασπρόπυργου, και την ανάγκη λήψης μόνιμων και σταθερών μέτρων, στην πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο κόμβο Ενέργειας, Βιομηχανίας και Διαμετακομιστικού Εμπορίου της Ελλάδας.

Απ ΄την πλευρά των συνομιλητών του Δημάρχου Ασπροπύργου, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι, το Μέγαρο Μαξίμου θα παρακολουθήσει στενά την πορεία σύνταξης και εφαρμογής του Επιχειρησιακού Σχεδίου, του αρμόδιου Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας, για την απαλλαγή της περιοχής, του Ασπρόπυργου, από ένα πολυδαίδαλο πρόβλημα που όπως υπογράμμισε ο κ. Μελετίου, όχι μόνο κατάντησε εφιάλτης για τους κατοίκους της πόλης, αλλά ταυτόχρονα αντιστρατεύεται αυτήν ταύτη την προοπτική ανάπτυξης της χώρας, η οποία συνδέεται άμεσα με την κατάσταση στην περιοχή, αλλά και με το Εμπορευματικό Κέντρο του Ο.Σ.Ε., που πρέπει να λειτουργήσει άμεσα, με σχέδιο για την ασφάλεια και το περιβάλλον του τόπου μας».

Μετά τη συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική, κ. Σπύρος Μιχαήλ, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκτιμώ το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για ένα θέμα που, ως Δημοτική Αρχή, το χειριστήκαμε με σύνεση και υπευθυνότητα. Εκείνο που αναμένουμε και θα εκτιμήσουμε όμως, όλοι οι Ασπροπύργιοι, είναι αν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πράξεις! Ευελπιστώ ότι, θα υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα.» Αιχμές εναντίον της αντιπολίτευσης Ο κος Μελετίου άφησε αιχμές για την πρόταση του συνδυασμού του Κου Γ. Ηλία στο πρόσφατο ΔΣ σχετικά με την ανάθεση σε εταιρία security τη φύλαξη του Δήμου επικουρικά. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Επ΄ ευκαιρία, πρέπει να επισημάνω ότι, σε τέτοιες κρίσεις, δοκιμάζεται η αξιοπιστία όλων. Η επισήμανση αυτή, έχει να κάνει με τους κατ΄ επάγγελμα λαϊκιστές, κάποιοι από τους οποίους έφτασαν στο σημείο να προτείνουν να αναθέσουμε σε Εταιρείες Security(!), την ασφάλεια και την τάξη στην πόλη μας, αναφέροντας μάλιστα ψευδώς, ότι δυο πόλεις του Λεκανοπεδίου το έπραξαν ήδη! Ενώ η αλήθεια είναι ότι, οι Εταιρείες αυτές έχουν αναλάβει μόνο την επιτήρηση δημοτικών κτιρίων!… Ξεκαθαρίζω, για μια ακόμη φορά ότι, όσοι βλέπουν ως λύση, του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε, την υποκατάσταση της Αστυνομίας από Security, κι όσοι ονειρεύονται πράξεις αυτοδικίας, θα βρίσκουν απέναντί τους, όχι μόνο τη Δημοτική Αρχή, αλλά και το Λαό της πόλης μας. Απαιτούμε, και θα υποχρεώσουμε τις αρμόδιες Αρχές, να πράξουν το καθήκον τους. Τα υπόλοιπα, όχι μόνο δεν αρμόζουν σε ευνομούμενες Πολιτείες, αλλά ούτε και συνιστούν υπεύθυνη στάση έναντι του Ασπρόπυργου και των Πολιτών του»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ