ΤΟΠΙΚΑ

Διαβούλευση για τη συγκοινωνία στη Φυλή

leoforeio oasa 1Τροποποιήσεις σε λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τον Δήμο Φυλής, προτείνει με έγγραφό του προς τον Δήμο ο ΟΑΣΑ, επισημαίνοντας μάλιστα το γεγονός της αυξημένης παραβατικότητας σε ορισμένα σημεία .

Αναλυτικά οι αλλαγές που προτείνει είναι :

735 : Αχαρναί-Ζεφύρι-Κάτω Πατήσια Αφετηρία την οδό Μπελογιάννη στο Ζεφύρι για να ανακόψει την αυξημένη παραβατικότητα που εντοπίζεται στην περιοχή.

711: Ζωφριά-Αττική Θα γίνει κυκλική μέχρι την πλατεία Αγ. Αναργύρων δηλαδή Ζωφριά-Αγ.Ανάργυροι.

749: Άνω Λιόσια-Οικισμός Γεννηματά Θα επεκταθεί μέχρι τον προαστιακό

709:Τοπική Δροσούπολης Α Θα αναρτηθούν στις στάσεις τι ώρα προβλέπεται να περνάει το λεωφορείο.

723:Φυλή- Άνω Λιόσια Θα αναρτηθούν στις στάσεις τι ώρα προβλέπεται να περνάει το λεωφορείο. Θα συνεχίζει στη Φυλής και δε θα κάνει την παράκαμψη προς το αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων για να ανακόψει την αυξημένη παραβατικότητα που εντοπίζεται στην περιοχή.

733: Αχαρναί-Άνω Λιόσια Καταργείται λόγω χαμηλής κίνησης . Κατόπιν τούτων ο δήμος γνωστοποιεί το σχετικό έγγραφο του ΟΑΣΑ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει Διαβούλευση για τη συγκοινωνία.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου: Γνωστοποιούμε το έγγραφο, με τις προτάσεις του ΟΑΣΑ για τη συγκοινωνία στην περιοχή του Δήμου Φυλής και παρακαλούμε τους συμπολίτες να μας στείλουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους, μέχρι και την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, στο email: dimarxosfylis@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ