ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑ

Διαγράφει τις οφειλές ύδρευσης της Μαγούλας ο δήμος Ελευσίνας

Αναλυτικά τα θέματα του αποψινού δημοτικού συμβουλίου

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας στις 20:30.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η διαγραφή οφειλών τέλους ύδρευσης Δ.Ε. Μαγούλας, οι ζώνες προστασίας έναντι του χειμάρρου Σαρανταπόταμου καθώς και η Κατασκευή σταμπωτών δαπέδων τεσσάρων οδών στην Άνω Ελευσίνα.

Είναι υλοποίηση μιας δέσμευσης και ολοκλήρωση μιάς μακρόχρονης προσπάθειας της δημοτικής αρχής με το τέρας της γραφειοκρατίας, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, στις ιστορικές γειτονιές του συνοικισμού. που θα ολοκληρωθεί με την υλοποίηση του έργου για το σπίτι των μικρασιατών Αντιδήμαρχος Μαγούλας Γρηγόρης Κοροπούλης

8 συνολικά τα θέματα του αποψινού δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα:

  1. Λήψη απόφασης για την αναδιάταξη των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και ζωνών προστασίας, τμήματος του χειμάρου Σαρανταπόταμου Θριασίου Πεδίου στην θέση «Καλυμπάκι» (ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ) δήμου Ελευσίνας στην ευρύτερη περιοχή ιδιοκτησιών της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της Αναθεώρησης του ισχύοντος Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας.
  2. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ο.ε. 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.
  3. Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή σταμπωτών δαπέδων τεσσάρων οδών στην Άνω Ελευσίνα» (Αθ. Διάκου, Ραιδεστού, Σινασσού, Α.Παναγούλη).
  4. Λήψη απόφασης για την ανάκληση εν μέρει της υπ’ αριθ. 157/17 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
  5. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας & Μαγούλας (κατόπιν αιτημάτων δημοτών).
  6. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.
  7. Διαγραφή οφειλών από πρόστιμα τελών καθαριότητας και Φωτισμού και Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, βάσει εκδιδόμενων δικαστικών αποφάσεων για την εταιρεία «Κατασκευαστική ΙΛΙΣΣΟΣ Α.Τ.Ε.».
  8. Διαγραφή οφειλών τέλους ύδρευσης Δ.Ε. Μαγούλας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ