ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑ

«Διακοπές στο σχολείο» το καλοκαίρι για τα παιδιά του δήμου Ελευσίνας

Το «διακοπές στο σχολείο» είναι πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-12 ετών, που έχει στόχο να υποστηρίξει την οικογένεια, προσφέροντας στα παιδιά τους δημιουργική διέξοδο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στα παιδιά δωρεάν από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο οποίος ως κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, εστιάζει με ευαισθησία και ευθύνη στους πολίτες και τις ανάγκες τους, τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΛΙΞ– Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, με 30ετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων με κοινωνικό αντίκρισμα και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Ελευσίνας, Ασπρόπυργου και Μάνδρας.
Οι δράσεις προσαρμόζονται στις ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντα τους. Το πρόγραμμα γενικά δομείται με πολλές δραστηριότητες, εκπαιδευτικές και δημιουργικές, διατηρώντας πάντοτε τον πρωινό κύκλο και το μοίρασμα εμπειριών, σκέψεων και συναισθημάτων.
Όλες οι παραπάνω δράσεις θα σχεδιαστούν και θα πραγματοποιηθούν από ομάδες εθελοντών από όλο τον κόσμο, με την καθοδήγηση ειδικών, εκπαιδευτικών και των συντονιστών της ΕΛΙΞ.

Κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα «Διακοπές στο σχολείο»
– οικογενειακό ετήσιο εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 8000 Ευρώ
– η οικογενειακή κατάσταση:
α. πολύτεκνος/η
β. μονογονεϊκή οικογένεια
γ. διαζευγμένος/η
δ. τέκνο με ειδικές ανάγκες
(Απαραίτητη η προσκόμιση εκκαθαριστικού σημειώματος της ΔΟΥ, πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση μονίμου κατοικίας και μία μικρή φωτογραφία του παιδιού)

Αιτήσεις : από Τρίτη 13/06/2017 έως Δευτέρα 19/06/2017 , στο Δημαρχείο Ελευσίνας, πρώτος όροφος, Τμήμα Διαφάνειας, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ