ΕΛΛΑΔΑ

Διακόπτεται λόγω νοθείας η ψηφοφορία για το «ελληνικό σήμα»

Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη διακοπή της διαδικτυακής ψηφοφορίας που ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 καθώς -παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί- ανακαλύφθηκε προσπάθεια για την αλλοίωση του αποτελέσματος, προερχόμενη από ηλεκτρονικές διευθύνσεις του εξωτερικού.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου διαπιστώθηκε μια ασυνήθιστα υψηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία και όταν έγινε ο σχετικός έλεγχος διαπιστώθηκε ότι κάποιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις κυρίως από χώρες του εξωτερικού καταχώρησαν πολλές εκατοντάδες ψήφους στο σύστημα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς έδωσε εντολή για την άμεση ακύρωση και επανάληψη της ψηφοφορίας.

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Ανάπτυξης που ασχολούνται με το θέμα εργάζονται ήδη για να επιλυθεί το θέμα και η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, με αυστηρότερους τεχνικούς περιορισμούς συμμετοχής και επιπλέον προδιαγραφές ασφαλείας.

 

Διαφήμιση

Πηγή: ΔΟΛ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!