ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Διακόσιες θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεγαρέων

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημέρωσε ότι η προκήρυξη για 6.328 θέσεις, Οκτάμηνης απασχόλησης σε 34 Δήμους θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας, αναμένεται να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.

Μετά από τεκμηριωμένη αιτιολόγηση, έγκαιρη και μεθοδευμένη δράση της Διοίκησης του Δήμου, αλλά και με τις κατάλληλες και στοχευμένες παρεμβάσεις του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη έγινε κατορθωτό ο Δήμος Μεγαρέων, να ενταχθεί στο πιλοτικό Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, παρ’ ότι αρχικά ήταν εκτός, ένα πρόγραμμα, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μέχρι τώρα εφαρμοζόμενα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε δύο συνεχόμενα Οκτάμηνα.

Θα προσληφθούν συνολικά διακόσιοι (200) άνεργοι, εκατό (100) σε κάθε Οκτάμηνο.

Οι εν λόγω θέσεις εργασίας αφορούν σε 26 διαφορετικές ειδικότητες και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων, ώστε να καλύψουν άνεργους και με υψηλά και με χαμηλά τυπικά προσόντα.

Οι άνεργοι θα απασχοληθούν σε συγκεκριμένα έργα και Υπηρεσίες, σύμφωνα με τα  Τεχνικά δελτία, που έχουν συμπληρωθεί και έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ