ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Διαμαρτυρία του δήμου και κατοίκων Ελευσίνας για το διαλυτήριο στην παραλία

Διαμαρτυρία ενάντια στην επανεγκατάσταση ναυπηγείου-διαλυτήριου πλοίων στη θέση Καλυμπάκι, σε επαφή με τον οικισμό, πραγματοποίησαν δημοτική αρχή και κάτοικοι της Ελευσίνας.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Ηρώδου Αττικού, ενώ ο δήμαρχος της Ελευσίνας, Γ. Τσουκαλάς, καθώς και εκπρόσωποι της αντιπεριφέρειας και του Δημοτικού Συμβουλίου, συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη, για να καταθέσουν τα αιτήματά τους.

«Θέσαμε τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο υπουργός φαίνεται ότι αντιμετωπίζει θετικά το αίτημά μας και μας υποσχέθηκε να παρέμβει στον υπουργό Ναυτιλίας, έτσι ώστε να δοθεί λύση με νομοθετική ρύθμιση. Μας ανέφερε άλλα προηγούμενα νομοθετικών ρυθμίσεων, τα οποία επιλύουν εντάσεις και διαφωνίες που έχουν υπάρξει ανάμεσα σε θεσμικούς φορείς. Πολύ σύντομα, μας είπε ότι θα μας ενημερώσει. Θα είμαστε σε επαφή. Μεταφέραμε στον υπουργό ότι υπάρχει δυνατότητα επίλυσης» επισήμανε ο δήμαρχος της Ελευσίνας, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο και πρόσθεσε: «Αυτά που ζητάμε είναι μικρότερα από αυτά που έχουν δοθεί σε άλλες πόλεις όπως στην Πάτρα και στο Κερατσίνι. Αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ