ΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

Διαμαρτυρίες σε πολυιατρεία του ΕΟΠΠΥ

Πολεμικό το κλίμα καθώς από το πρωί γιατροί και εργαζόμενοι του οργανισμού πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κατά τόπους πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ , αντιδρώντας στο κλείσιμό τους προκειμένου να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου. Οι γιατροί δηλώνουν αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα κλειδιά των πολυιατρείων με τον Αδ.Γεωργιάδη να δηλώνει: «Αν δεν γίνει παράδοση και υπάρξουν καταστροφές ή απώλειες, θα χρεωθούν αυτοί που δεν τα παρέδωσαν». Ήδη, από νωρίς το πρωί οι γιατροί πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε πολυιατρεία του Οργανισμού και στην περιφέρεια.

Η διορία που έχει δώσει εντολή η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για την καταγραφή του υλικού και του εξοπλισμού των Πολυιατρείων καθώς και για το σφράγισμά τους εκπνέει, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου, τα πολυιατρεία θα ανοίξουν σε 30 μέρες ως Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου.

«Αν δεν γίνει παράδοση και υπάρξουν καταστροφές ή απώλειες, θα χρεωθούν αυτοί που δεν τα παρέδωσαν» προειδοποίησε τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Aν κάποιοι νομίζουν ότι θα κάνουν ανταρσία και θα γίνουν ήρωες, μην ονειρεύονται. Δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως. Έχουμε καταγράψει όλα τα μηχανήματα και τα υλικά των πολυιατρείων. Κάθε καταστροφή του ενός ευρώ, θα καταλογισθεί σε αυτόν, που δεν παρέδωσε.» Ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, θα παραδοθούν σε ποσοστό 99%.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ