ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Διανομή τροφίμων σε άπορα άτομα στον Ασπρόπυργο

Τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί ανακοίνωση για την υποβολή νέων αιτήσεων, σχετικά με το Πρόγραμμα Υλικής Συνδρομής, για το έτος 2016

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους Πολίτες ότι, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε, δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορα άτομα του Δήμου Ασπροπύργου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ), στο Δημοτικό Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «Ο Πλησίον».

Σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, ο Δήμος Ασπροπύργου εξυπηρέτησε πάνω από 2.400 ωφελούμενους, τηρώντας πρόγραμμα ενημέρωσης των δικαιούχων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν νωπά κοτόπουλα, τυποποιημένα ζυμαρικά, φασόλια, φακές, λάδι, ζάχαρη, χυμοί ντομάτας, κ.λπ.

Τέλος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, Καγιάς Δημήτριος ενημερώνει τους Πολίτες ότι, τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί ανακοίνωση για την υποβολή νέων αιτήσεων, σχετικά με το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το έτος 2016.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ