ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διαστρέβλωση της πραγματικότητας, καταλογίζει στον Γ. Λιάκο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Ν. Μελετίου

Απάντηση στην επιστολή, του κ. Γιώργου Λιάκου, που δημοσίευσε η εφημερίδα μας, πριν από δύο μέρες, εξέδωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου. Το πλήρες κείμενο της απάντησης έχει ως εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΚΟΥ

Για να μη θεωρηθεί αδυναμία, η αποφυγή απάντησης στην επιστολή που δημοσίευσε ο κ. Γιώργος Λιάκος, κι απ΄ τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να εμπλακεί στις Εκλογές, αδιαφορώντας αν πλήττει την ενότητα και τη συνοχή, που με μεγάλη προσπάθεια κατακτήσαμε, είμαι υποχρεωμένος να δώσω στη δημοσιότητα την παρούσα απάντηση, γνωρίζοντας στους Ασπροπύργιους τα κάτωθι:
«Η δημιουργική λογιστική είναι ένας συνήθης τρόπος να διαστρεβλώσεις  την πραγματικότητα. Γιατί, πάντα οι Ισολογισμοί ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν καταγραφεί.
Στην περίπτωση μας, το πρόβλημα ήταν αυτά που δεν είχαν καταγραφεί. Όταν άρχισαν να έρχονται λογαριασμοί,  πιστοποιήσεις, συμβάσεις που δεν είχαν τιμολογηθεί, αποζημιώσεις που δεν είχαν καταβληθεί, και πλήθος δικαστικών αποφάσεων, για οφειλές που φυσικά και δεν υπήρχαν στους Ισολογισμούς, αντιληφθήκαμε το μέγεθος του προβλήματος.
Εκατοντάδες περιπτώσεις, που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στους Ισολογισμούς, περιλαμβάνει η σχετική λίστα. Για λόγους κοινωνικής ειρήνης και ήπιου κλίματος, δεν προχωρώ σε λεπτομέρειες. Η λίστα, όμως, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου».
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΕΛΕΤΙΟΥ Δήμαρχος Ασπροπύργου
Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Αττικής

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ