ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Διαφοροποιήσεις και παραιτήσεις στον συνδυασμό του Γιάννη Ηλία

Όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές του Μαΐου 2019, τόσο περισσότερες εξελίξεις δρομολογούνται σε επίπεδο προσώπων και συνδυασμών.

Τα τελευταία γεγονότα στον Ασπρόπυργο αφορούν τον συνδυασμό του Γιάννη Ηλία «Αλλάζουμε» και συγκεκριμένα την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Νίκου Νταλακώστα. Κατόπιν αυτού κλήθηκε η πρώτη επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος (κα Νερούτσου) να τον αντικαταστήσει η οποία ωστόσο αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, δέχθηκε να αναπληρώσει τη θέση του ο κος Σταμάτης Ντινιεράκης ως δεύτερος επιλαχών, ο οποίος αφού ορκίστηκε, στην πρώτη συνεδρίαση διαφοροποιήθηκε απο τον συνδυασμό του Γιάννη Ηλία και προσχώρησε στον συνδυασμό του νυν δημάρχου Νίκου Μελετίου.

Περιστατικά σαν το παραπάνω έχουμε να δούμε αρκετά στο άμεσο μέλλον καθώς η εκλογική διαδικασία με τη μέθοδο της απλής αναλογικής, δημιουργεί άλλα δεδομένα στον τρόπο εκλογής αλλα και παρέμβασης στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του κάθε δήμου.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν διαφοροποιήσεις δημοτικών συμβούλουν μετουσιωθούν σε προσχώρηση σε διαφορετικούς συνδυασμούς, σενάριο που αναμένεται να εξελιχθεί στο προσεχές διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ