ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Διπλή η συνεδρίαση του Δ.Σ. Χαϊδαρίου σήμερα

Δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ. Χαϊδαρίου είναι προγραμματισμένες για σήμερα   28 Σεπτεμβρίου 2016.Η πρώτη συνεδρίαση θα γίνει στις 20:00, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:Έγκριση Απολογισμού-Ισολογισμού και των Αποτελεσμάτων Χρήσης του Δήμου μας Έτους 2015.

Η δεύτερη συνεδρίαση θα γίνει αμέσως μετά, στις 21:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:Ερωτήσεις – Ανακοινώσεις

  1. Λήψη απόφασης που αφορά στην μερική ανάκληση δέσμευσης πιστώσεων, προϋπολογισμού οικον. Έτους 2016.
  2. Έγκριση 9ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου μας, οικονομικού έτους 2016.
  3. Λήψη απόφασης για την ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
  4. Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ” ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ».
  5. Λήψη απόφασης περί έγκριση ή μη συμπληρωματικής σύμβασης ασφάλισης Μεταφορικών Μέσων.
  6. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης που αφορά στο ανταποδοτικό τέλος για την λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου μας (με την μορφή τέλους καθαριότητας, τέλους κατάληψης πεζοδρομίου και χρήσης κοινόχρηστων χώρων), έτους 2016.
  7. Λήψη απόφασης περί διαγραφής τιμολογίου, που αφορά στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ποσού ύψους 534,00 €.
  8. Λήψη απόφασης περί έγκριση διοργάνωσης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση της Πολιτιστικής Εκδήλωσης του Δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ