ΤΟΠΙΚΑ

Δολιοφθορά στο δημοτικό σφαγείο καταγγέλλει ο Δήμος Μεγαρέων

RYPANSH_SFAGEIA_550Μήνυση κατ’ αγνώστων καταθέτει ο Δήμος Μεγάρων, ο οποίος καταγγέλλει δολιοφθορά στο δημοτικό σφαγείο.

Τα λύματα προκάλεσαν ρύπανση και έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι, αφού παραβίασαν την είσοδο της μονάδας η οποία βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Στέφανος, έριξαν απόβλητα, πιθανόν με βυτιοφόρο στον αγωγό ομβρίων υδάτων, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του προαυλίου. Τα λύματα προκάλεσαν ρύπανση και έντονη δυσοσμία στην περιοχή. «Με τον τρόπο αυτό», ισχυρίζεται ο Δήμος Μεγαρέων στην ανακοίνωσή του, «οι άγνωστοι προσπάθησαν να εκθέσουν τον Δήμο, δείχνοντας πως τα λύματα βγαίνουν από τα Σφαγεία» Εκτιμάται ότι το περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα του Σαββάτου 7 Μαρτίου ή νωρίς το πρωί της Κυριακής. Για την πράξη αυτή των αγνώστων, την οποία ο Δήμος χαρακτηρίζει ως άθλια προβοκάτσια, πρόκειται να κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ δείγμα του υγρού έχει σταλεί για χημική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή του. Μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός, στο σημείο πήγαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Δήμας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για «προβοκάτσια». Ο κ. Σταμούλης δήλωσε: «Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες και φυσικά δεν επιτρέπονται να γίνονται από τον οποιοδήποτε και για κανένα λόγο, αφού ρυπαίνεται το περιβάλλον και κινδυνεύει άμεσα η δημόσια υγεία και ασφαλώς τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ