ΤΟΠΙΚΑ

Δούρου: «Τα έσοδα από τα ΚΤΕΟ στην κοινωνική πολιτική των Περιφερειών»

kteo-2-580x385Εγκαίνια, χθες, για το ΚΤΕΟ Χολαργού, το οποίο μετά από 2 χρόνια αναστολής των βασικών του λειτουργιών, επαναλειτουργεί, με δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής. Η επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού – που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα – με την αναβάθμιση του μηχανολογικού και μηχανογραφικού του εξοπλισμού, υλοποιεί μία από τις προγραμματικές δεσμεύσεις της νέας Περιφερειακής Αρχής. Παρούσα στα εγκαίνια και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Γιώργο Καραμέρο, παρακολούθησε δοκιμές ελέγχου οχημάτων. Στο χαιρετισμό της η Περιφερειάρχης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το ΚΤΕΟ Χολαργού επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, με έξοδα της Περιφέρειας, ύστερα από δύο χρόνια αδικαιολόγητης αναστολής των βασικών του λειτουργιών.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής με την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού έρχεται να κάνει μια νέα αρχή.Είναι υπερώριμες οι συνθήκες έτσι ώστε να αναλάβουν οι Περιφέρειες, οι οποίες έχουν το βάρος του εκσυγχρονισμού και της πιστοποίησης των δημοσίων ΚΤΕΟ, τα σημαντικά έσοδα από τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων. Στόχος, αυτά τα έσοδα να χρηματοδοτήσουν την κοινωνική πολιτική των Περιφερειών. Θεωρούμε το ΚΤΕΟ του Χολαργού, καθώς και τα υπόλοιπα δημόσια ΚΤΕΟ της Αττικής, τα ΚΤΕΟ του Ελληνικού, της Μάνδρας, των Μεγάρων, της Αναβύσσου, σημαντικό οικονομικό πόρο της Περιφέρειας Αττικής και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής. Στόχος μας η πλήρης λειτουργία και των άλλων, τεσσάρων δημόσιων ΚΤΕΟ, του Ελληνικού, της Μάνδρας, των Μεγάρων, της Αναβύσσου».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ