ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Δρίκος: «Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ερυθρών υποβαθμίζει περαιτέρω την περιοχή μας»

«Το κλείσιμο του υποκαταστήματος οδηγεί σαφώς στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας,πράξη που θα μας βρει απέναντι όπως και κάθε άλλη αντίστοιχη.» αναφέρει ο τέως υποψήφιος Δήμαρχος Μάνδρας Γιώργος Δρίκος αναφορικά με τη φημολογούμενη πρόταση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για την παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματως των Ερυθρών.

Αναυτικά η ενημέρωση του τέως και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι έχουμε ήδη καταθέσει απο 2 ημέρου, αίτημα διαμαρτυρίας ως τ. Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας και εκ νέου υπ. Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών, καθώς και ως συνδυασμός για την απόφαση διακοπής λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές προς την διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας καθώς και τα συναρμόδια υπουργεία.

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος οδηγεί σαφώς στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας,πράξη που θα μας βρει απέναντι όπως και κάθε άλλη αντίστοιχη. 


Άλλωστε το έχουμε αποδείξει κατά την διάρκεια της πρώτης θητείας μας με την διακοπή λειτουργίας του παράνομου πτηνοτροφείου που αποτελούσε εστία μόλυνσης και δυσοσμίας για τις Ερυθρές.

Γεώργιος Ι. Δρίκος
1ος Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας
υπ. Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ