ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δρομολογείται άμεσα η πληρωμή των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Δρομολογείται άμεσα η πληρωμή της μισθοδοσίας των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας για το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2020, καθώς κατετέθη στη Βουλή η τροπολογία (επισυνάπτεται) για την παράταση της σύμβασης με το Πολεμικό Ναυτικό.

Δρομολογείται άμεσα η πληρωμή των εργαζομένων των Ναυπηγείων ΕλευσίναςEνώ ταυτόχρονα προχωρά η μεταβίβαση στον νέο επενδυτή, ο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας, κ. Μπούρας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συναρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, πιέζοντας για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων των Ναυπηγείων.

H σχετική νομοθετική ρύθμιση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 με την ψήφισή της στην Ολομέλεια και θα αποτελεί νόμο του κράτους.

Ο κ. Μπούρας εκφράζει την ικανοποίησή του για αυτή την θετική εξέλιξη και παραμένει προσηλωμένος στον στόχο της υγιούς ανάπτυξης των Ναυπηγείων Ελευσίνας που θα διασφαλίζει, ταυτόχρονα, όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Δρομολογείται άμεσα η πληρωμή των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ