ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση του συνδυασμού "ΑλλάΖΟΥΜΕ"

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι πολίτες του Ασπροπύργου στην πρώτη δημόσια συγκέντρωση του δημοτικού συνδυασμού ‘’ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑλλαΖΟΥΜΕ’’, με επικεφαλής τον Γιάννη Ηλία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης .Στην ομιλία του ο κ. Ηλίας τόνισε τα ακόλουθα:

‘’ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είναι το σύνθημα , το μήνυμα και η ισχυρή, δημιουργική προοπτική που θέλουμε και μπορούμε για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, για να τονίσει στη συνέχεια ότι ο δημοτικός συνδυασμός που είναι επικεφαλής αποτελεί σήμερα το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα και την μοναδική εγγύηση για πρόοδο και δημιουργία . Βάζουμε τέλος στους παλαιοκομματικούς πειραματισμούς εκείνων που αποτελούν την στενή ομάδα διοίκησης του Δήμου, ξένοι με τα συμφέροντα της πόλης και των ανθρώπων της και που ιδιοποιούνται την τοπική εξουσία , αδιαφορώντας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας . Μακριά από στενούς και μίζερους πολιτικάντικους υπολογισμούς της απερχόμενης δημοτικής αρχής , που με το εμπόριο ελπίδας για μια θέση εργασίας στον δήμο , τραυματίζουν καθημερινά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια . Είναι εκείνοι που μετέτρεψαν τον Δήμο σε κέντρο εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων , ενώ γίνονται καθημερινά ορατές οι συνέπειες της κακής διοίκησης .’’

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου υπογράμμισε ότι ‘’ Από αυτό εδώ το βήμα θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε εκείνους που διαχειρίζονται την δημοτική εξουσία ως προσωπικό τους βιλαέτι , εθισμένοι σε μια ιδιότυπη ιδιοκτησιακή πρακτική και μεταχειρίζονται τους ανθρώπους ως προσωπική τους περιουσία . Ας σταματήσουν τις προσπάθειες εκφοβισμού συμπολιτών μας που ήδη έχουν εκδηλώσει την συμπάθειά τους και την εκλογική τους προτίμηση στον συνδυασμό μας . Κανείς δεν τους φοβάται , κανέναν δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν . Ας καταλάβουν ότι τέτοιες πρακτικές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και το μόνο που κάνουν είναι να φανερώνουν τον μεγάλο πανικό , ενόψει της επερχόμενης ήττας τους . Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που διάλεξαν ως προεκλογική τακτική και συμπεριφορά , αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε μόνο και απροστάτευτο κανέναν συμπολίτη μας . Δεν θα ανεχθούμε τέτοιες πρακτικές .Τους λέμε να σταματήσουν τώρα . Οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν . Η εποχή του κομματάρχη που επέβαλλε με το έτσι θέλω την θέλησή του ανήκει στο παρελθόν . Κανείς και τίποτε και πολύ περισσότερο αυτή η κουρασμένη ομάδα , αδύναμη να δει την νέα εποχή , ανίκανη να εργασθεί πάνω στις νέες συνθήκες , δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο και φραγμός στο νέο , στον Ασπρόπυργο της νέας εποχής . Στις 18 Μαΐου η απάντηση που θα πάρουν από τον Λαό του Ασπροπύργου θα είναι αποστομωτική . Ο συνδυασμός ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ θα είναι η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης . Για να προχωρήσει ο Ασπρόπυργος μπροστά . Για το νέο ξεκίνημα .’’

Κατόπιν, ο κ. Ηλίας αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του δίνοντας ξεχωριστή προτεραιότητα στα εξής:

Στην καθαριότητα της πόλης και στο οδικό δίκτυο , στα θέματα ασφάλειας και φυσικά στην ανεργία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η δημιουργία γραφείου απασχόλησης και τοπικής επιχειρηματικότητας , ενώ εξήγγειλε την σύνδεση της απασχόλησης με τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων . Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ακόμα στο περιβάλλον και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, στα θέματα υγείας και πρόνοιας με την δημιουργία δημοτικών ιατρείων και οργανωμένου κοινωνικού φαρμακείου καθώς και στα ζητήματα της σχολικής στέγης , για τα οποία δεσμεύθηκε να προχωρήσουν άμεσα όλες οι αναγκαίες διαδικασίες για την στέγαση του Επαγγελματικού Λυκείου και την κατασκευή Γυμνασίου στη Γκορυτσά .

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ