ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικών δεξιοτήτων στον Ασπρόπυργο

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

Στα μέσα Μαΐου, ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon διοργανώνει μία ακόμη σειρά από δωρεάν σεμινάρια, για την απόκτηση και ενδυνάμωση επαγγελματικών δεξιοτήτων, αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο.

  • Επαγγελματική Κατάρτιση στη χρήση του Microsoft Office
  • Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας (Βιογραφικό – Συνέντευξη – Στρατηγική Αναζήτησης Εργασίας)
  • Τεχνικές Πωλήσεων

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Μαΐου 2016 (ώρα έναρξης 09:30) στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος) και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης, καθώς τηρείται (αυστηρά) σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή/και όλα τα σεμινάρια.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται υπό την αιγίδα και με τη στήριξη του Δήμου Ασπροπύργου, της Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε. και του ομίλου Adecco.

Η βραβευμένη κοινωνική πρωτοβουλία «Mellon – Επιταχυντής Δεξιοτήτων» μέσα σε μόλις 8 μήνες ζωής έχει εκπαιδεύσει απολύτως δωρεάν περισσότερα από 800 άτομα σε επαγγελματικές δεξιότητες. Το αποτέλεσμα αυτής της ουσιαστικής προσπάθειας είναι εντυπωσιακό, τόσο σε ποιοτικά όσο και ποσοτικά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι σε περιόδους κρίσης, το ταλέντο, ο επαγγελματικός και η ευστοχία στο τι χρειάζεται κάποιος/α για να διεκδικήσει μία θέση στην αγορά εργασίας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ